maanantai 24. tammikuuta 2011

Kaunasin tuliaiset

Vietimme viikonloppua Kaunasin kaupungissa, Liettuassa. Oli todella kaunis kaupunki talvellakin, kesällä varmasti tosi, tosi upea. Tämän voi sitten lukea niin, että tahtoo sinne kesällä uudelleen.

Nyt kiersimme lähinnä kauppoja, söimme hyvin ja kävimme eläintarhassa katsastamassa erilaisia karvakasoja. No, oli siellä yksi talollinen höyhenellisiä, karvattomia ja vedessä viihtyviä kasojakin.

Huolimatta runsaasta shoppailuun kulutetusta ajasta, omat ostokseni jäivät melko pieniksi. Hankintoina oli yksi laukku ja yksi paita. Jälkimmäisestä matkakummpanini totesivat, että se näyttää olevan suoraan sun vaatekaapista. Tai paremminkin niin, että kun tungimme ulos sovituskopeista esittelemään toisillemme sovitukseen valittuja vaatteita, he kysyivät, miksi sulla on omat vaatteet päällä. Jos kerran joku vaate näyttää niin minulle kuuluvalta, ettei sitä erota normaalivaatteistani, niin totta kai se sitten on pakko ostaa. 11€ hintalappu oli tietenkin plussaa. Väri, mikäpä muu kuin turkoosi. Materiaali 100% puuvillaa ja oli käteen sen tuntuista, etten usko sen ihan heti nyppyyntyvän.


Toinen hankinta oli nahkainen olkalaukku, josta mies puolestaan totesi, että tuo on väriltään ja malliltaan niin sua, että otitko jonkun vanhan laukun mukaan ja esittelet sitten uutena. En ottanut vanhaa veskaa, ostin tämän Bags & Moresta 45 litan (12 euroa) hintaan. Mutta onhan se ihan omistajansa oloinen, pakko myöntää...


Toiselta puolen laukku on tummempaa ja vaaleampaa ruskeaa, toiselta puolelta pelkästään tumman ruskea. Laukussa on sekä pitkä olkahihna että olkapäälle sopivat käsikahvat, sisällä kännykkätasku, avainlenkki pikalukolla ja vetoketjutasku, ulkopuolella oleva koristeltu tasku on magneettilukollinen (ja vieläpä niin, että magneetit on upotettu tuonne nahan ja kankaiden sisään, ei mitään rumia, rikkuvia ulokkeita missään!), lisäksi koristelaatta, jonka saa irti ja jota voi käyttää avaimenperänä. Ulkoreunalla on myös vetoketjullinen tasku. Laukku on tilava, pysyy olkapäällä ja näyttää mielestäni hyvältä. Mitä muuta voisi laukulta vaatia --- turkoosin värin kenties? ;-P

Onnittelen itseäni siitä, ettei tullut shoppailtua tuon enempää, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut. Onneksi laukkutila oli rajallinen, niin se esti suuremmat lankeemukset - muut kyllä sitten shoppasivat senkin edestä ja tekivät mielestäni ihan hyviä löytöjä.

Ei kommentteja: