lauantai 8. tammikuuta 2011

Hiljaiset hautajaiset

Olemme tänään viettäneet herra Kirjoituksen kanssa tyngäksi jääneen kakkosblogini hautajaisia. Ievuskainenkin olisi kutsuttu mukaan, mutta kun hänen olin paikastaan juuri nyt ei ole tietoa.

Blogosfääri on nykyään täynnä toinen toistaan upeampia kynsi- ja kynsienkoristeluaiheisia blogeja, joten koin, että minun vajaan vuoden mittaiseksi jäänyt urani sillä suunnalla ei anna kenellekään mitään uutta. Varsinkin kun edellisen kerran kirjoittelin jotain aiheesta kakkosblogiini vuonna 2009. Kirjoitan siis jatkossa kaikki kynsijuttuni, ne vähät, mitä tarjolla on, tänne samaan blogiin.

Ilman toista blogia en kuitenkaan osaa olla, joten olen myynyt sieluni paholaiselle siis tuota ahneuteni kenkäkaupalle. Kirjoitan nykyään pointshopissa kaupallista blogia tarkoituksenani kerätä mahdollisimman paljon pisteitä kenkäkaupan lahjakorttia varten. Siellä aion tunnistamattoman nimen ja anonymiteetin varjossa kirjoitella verhoamattomia mielipiteitäni aiheesta kuin aiheesta. Pointblogi siis toimii sillä periaatteella, että sinne voi kirjoittaa kymmenen juttua per päivä - palkintopisteet määräytyvät kirjoituksessa käytettyjen merkkien määrän mukaan. Eri määrän pisteitä saa omasta aiheesta kirjoittamisesta, avustetusta aiheesta kirjoittamisesta ja tietystä teemasta kirjoittamisesta. Yhteen juttuun ei hirvittävää määrää merkkejä tarvita, joten kymmenen jutun kasaaminen ei niin hirveä homma ole - kunhan aiheet vain riittävät.

Hyvästi kynnet, eläköön kaupallisuus! Lupaan sitten täällä esitellä, mitä kivaa lahjakorteillani saan hankittua.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Odotan innolla, olet ihanaisen ahkera :D

Olisi enemmän kuin ihanaa nähdä. Onnistuisikohan se tänä vuonna?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Yritetään järjestää, sillä olisi tosi kiva tavata.

Onneksi vuosi on alulla niin voi ottaa tavoitteeksi, että tänä vuonna ja sen toteuttaminen on mahdollistakin.