sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Tyhjennys etenee

Matkahankinnat jäivät niin vähäisiksi, että esittelen niitä sitten myöhemmin - saldona oli vain yksi rantamekko, yksi bikiniyläosa, jonka meille jäämisestä ei edes ole varmuutta ja muutama t-paita, niiden lisäksi huivi, pari korua, muutama hiuspanta ja jotain pientä. laukkuja 0, 0 paria kenkiä eli huono reissu siinä mittakaavassa ajatellen, muuten kyllä äärettömän upea.

Todellinen syy siihen, miksi en jaksa esitellä matkahankintojani, on se, että ne ovat nyt siististi kaapissa pestyinä ja silitettyinä. Matkapyykin käsittely oli urakka, johon kului aikaa puolen viikoa ja nyt kun siitä on selvitty, ei millään jaksa kaivaa vaatteita kaapista kuvaamista varten. Teen sen sitten myöhemmin, kun tulee inspiraatio kaivella vaatekaappia.

Matkalle mukaan lähteneet kosmetiikat jäivät suurimmaksi osaksi sinne, loppun käytettyinä.
Meikinpoistoaine loppui viimeisenä iltana eli täydellinen ajoitus ja riittoisuus.

Suuvesi oli hotellituote, kirkkaan vihreää ja minusta oudon makuista, mutta rakkaani piti siitä kovasti ja käytti ahkerasti.

Tämä rasva päätyi roskikseen kotona, huomasin reissun jälkeen sen koostumuksen muuttuneen niin epäilyttäväksi, että katsoin roskiksen olevan sille oikea paikka.

Matkakynsilakkakin loppui pari päivää ennen kotiin paluuta. Ei enää täydellisen liloja kynsiä, ei pitkään aikaan, sillä en saa ostaa uusia kynsilakkoja ennen kuin olen käyttänyt vanhat loppuun.

Aurinkorasvasta viimeiset kaavittiin käyttöön viimeisenä auringonotto päivänä eli sekin riitti juuri sen verran kuin pitikin. Tämä Dermosilin 30-kertoiminen rasva oli todella hyvä tuote, jonkin verran vedenkestävä ja tehokkaasti suojaaja, tuntui iholla hyvältä eikä tuoksukaan ollut tyypillisen aurinkorasvamaisen ällöttävä.Uutta Dermosilin tuotteissa oli mittari, joka kertoi tuotteen käyttöiästä. Rasvathan vanhenevat nopeammin kun tuotetta säilytetään auringonvalossa tai lämpimässä. Tuo mittari näytti rasvan todellisen vanhenemisen eli se ei välttämättä säily sitä purkissa luvattua kuutta kuutautta. Meillä kolmen viikon reisussa meni yli 2 kk tuotteen käyttöiästä.

Rusketusta tehostettiin Doven Summer Glow-voiteella, joka mielestäni antaa kauniin lisän auringon tarjoamaan värilisään. Tämäkin riitti niin, että viimeisenä matkapäivänä rasvatiin viimeisen kerran.Toinen Dermosilin supertuote, joka matkalla käytettiin loppuun oli Passport sarjan Aloe-geeli, jota voi käyttää esim. auringonpolttamien tai hyönteistenpuremien rauhoittamiseen.
Hotellin tarjoamat sitruunantuoksuiset kosteusvoiteet olivat ihania - niitä saimme kulutettua matkalla kaksikin pulloa.

Ei kommentteja: