sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kimalletta ja liimaa

Lidl, joka on tämän syksyn aikana kunnostautunut myymällä mitä parhaimpia askartelu- ja näpertelytarvikkeita, yllätti jälleen. Jokin aika sitten siellä oli tarjouksessa kuumaliimapistoolin kimalleliimat (oli toki tavallisiakin, mutta en minä niistä ollut kiinnostunut).

Ne olivat todella hyvässä tarjouksessa, sillä sieltä sai 32 kpl: n paketin 20cm pitkiä liimapuikkoja alle 4€ hintaan. Muualla paljon pienemmät paketit maksavat saman tai enemmän. Sarjassa oli neljä väriä; vihreä, punainen, kulta ja hopea., 8 kpl kutakin.

Ongelmaksi vain tuli se, että ne olivat 11mm:n kuumaliimapistooliin. Omani on todellinen kaupunkilaisasujan leidiversio eli se on pikkuistakin pikkuisempi ja pureskelee 7mm liimapuikkoja. Onnekseni äidillä on järeämpi työkalu, jota saatoin lainata.


Siihen oli tietenkin juuri vaihdettu liimapuikko eli sitten piti koota kaikki mahdolliset liimattavat asiat, jotta pääsi tuhoamaan sisällä olevan kirkkaan liiman ja vasta sitten laittamaan kimalleliimaa sisään. Pikaisen testauksen jälkeen kimalle liima näyttää tosi, tosi kivalta. Mitään järkevää en kuitenkaan ehtinyt tekemään eli palaamme asiaan, jahka pääsen askartelemaan ihan tosissani jotain esiteltäväksi kelpaavaa.

Ei kommentteja: