perjantai 19. marraskuuta 2010

Pullohartiaisen pelastus

Varmasti melkein jokaiselle naiselle on käynyt niin, että rintaliivien olkaimet ovat alkaneet valua juuri mahdollisimman hankalassa paikassa. Joko siis niin, ettei niitä siinä tilanteessa voi korjata ja valuminen tuntuu kamalalta tai sitten niin, että ne jopa tunkevat hihan aukoista esiin, tämä jälkimmäinen on ehdottomasti inhottavampi, sillä siihen liittyy tuplaällötys sekä valuminen että esiintunkeminen. Erityisen usein esiintyvä tämä ongelma on meillä pullohartiaisilla ihmisillä.

Tähän kiusalliseen tilanteeseen on olemassa suhteellisen simppeli ratkaisu. Eräs kaverini esitteli tässä taannoin minulle muovinkappaleen, jota tämä kaveri väitti kaikkien pullohartiaisten pelastukseksi. Tällä muovinkappaleella liitetään liivin olkaimet takaa yhteen, joten ei ole mitään mahdollisuutta, että ne pääsisivät valumaan. Kaverini oli maksanut tästä aarteesta euron verran per kappale, hänellä oli näitä sekä musta, valkoinen että puuterinvärinen (muiden värien saatavuudesta ei ole tietoa).

Näpertely intoisena mietin, että olisikohan tuota mitenkään mahdollista saada hankituksi halvemmalla. Jossain kohtaa sain sitten loistoidean ja lainasin kaveriltani hänen aarrettaan malliksi. Ja tässä lopputulos.
Keskellä mallikappale ja laidoilla minun työstämäni kappaleet, joiden materiaalina on käytetty loppuunkulutettua pankin salasanakorttia. Testasin ja toimiin ihan hyvin -tosin eivät sovellu käytettäviksi ihan valkoisten tai muutoin läpinäkyvien vaatteiden kanssa. Täytyy jostain koetta keksiä sopiva puhtaanvalkoinen tai ihonvärinen materiaali lisälenksuja varten.

Toimii siis niin, että liivin olkaimet löysätään mahdollisimman pitkiksi ja pujotetaan kulkemaan tuon muovilenkuran läpi, olkaimet ikäänkuin kulkevat ristiin selässä ja pysyvät tukevasti paikallaan.

Ei kommentteja: