maanantai 21. joulukuuta 2009

mustaa ja pörröistä

Niinhän siinä kävi, että riittävän kauan noita tunikamalleja tuijotettuani tajusin tarvitsevani myös mustan tunikan. Kävin siellä loppuunmyynnissä tarkoituksena hakea lisää turkoosia lankaa, mutta se oli jo loppuunmyyty. Oli siis "pakko" ostaa mustaa, jotta tuli jotain ostettua.

Mustaa rose Mohairia varasin 600g ja pidän sormet ja varpaat ristittyinä, että se riittää. Tässä vielä valokuva todisteeksi hankinnastani.

Samalla kertaa tuli myös hankittua askarteluvanua pussillinen. Minulla ei tosiaan ole mitään tietoa siitä, mitä siitä teen, mutta kun se oli tarjouksessa, niin iski ahneus ja se oli pakko ottaa. Minulla on kyllä itseasiassa visio siitä, mitä siitä on tulossa ja se on varsin kauas kantoinen, sillä se liittyy jouluun 2010. Tarkoitus olisi hyödyntää hankintoja ja tehdä ensi vuonna itse joululahjoja parinkin hankkimani kirjan ohjeiden mukaan.

Tunikoiden malleja pohdin pitkään ja mallin valinnassa avustivat sekä työkaverit että äiti ja herra Kirjoitus.

Tarkoitus olisi toteuttaa tämä mustana. Malli on siis Novitan talvi (?) 2008 lehdestä ja kuva suoraan Novitan sivuilta.
Turkoosin mallin voiton vei sitten se viimeksi löytämäni musta hevonen. Novitan sivuilta tämäkin malli ja kuva.


Nälkä kasva syödessä, haaveilen vielä yhdestä neuleesta, mutta en ole lainkaan varma saako sitä koskaan toteutettua. Luin Tuhlauksen blogista neuleesta, jonka hänen äitinsä oli tehnyt hänelle. Saumaton käännettävä savupiippukauluksinen neule, joka painaa vain noin 100g. Neuleen jujuna oli se, että sitä voi pitää miten päin vain eli kaulus puserona, jolloin pusero on lyhyempi ja kaulus todella muhkea tai sitten vähän pienempi kaulus ja pidempi pusero. Nyt on sitten pohdinnassa kolme asiaa. 1) osaanko tehdä tuollaisen omasta päästäni ja mistä löydän ohjeet, jos en osaa 2) minkä värinen ja 3) millaisesta langasta ja mistä sitä saa ostaa. Palaan aiheeseen, mikäli asiat selkiytyvät.

1 kommentti:

Herra Kirjoitus joka ei edelleenkään muista salasanaansa... kirjoitti...

"oli tarjouksessa, niin iski ahneus ja se oli pakko ottaa."

Ilmiselvää Sulo Vilen syndroomaa :)