keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Uudet kynnet

Kävimme iltalenkillä, jonka aikana oli hyvää aikaa pohtia millaiset uudet kynnet tekisin. Ideoita tuli liikaakin, joten päädyin yksinkertaisimpaan mahdollisimpaan vaihtoehtoon.

Sen verran täytyy todeta, että nämä tarrat ja strassit on todella tarkoitettu pysymään, sillä niiden irrottaminen kynsistä oli operaatio sinänsä. Tavallisella kynsilakanpoistoaineella ei ollut toivoakaan, vaan tarrat piti raaputtaa irti ja sitten vasta pääsi putsaamaan lakat tarran alta.

Pohjalakka on edelleen samaa sävyä, sillä olen päättänyt käyttää ne ensin loppuun, molemmista riittää ehkä yhteen tai kahteen kertaan vielä sitten kun tämä lakkaus täytyy poistaa.

Ja sitten kuvia... Sormissa koristeet vain pikkurilleissä molemmin puolin samanlaiset (tarra ja kaksi kynsistrassia), varpaissa koristeet ukkovarpaissa toisella puolella kuvan timantit ja toisella tarra, jota en viitsinyt kuvauttaa... Siis kirkkaita sydämiä on varpaissa kolme ja violetteja tähtiä kaksi. Sellaisia puolivaiheen kuvia kumpikin, vielä reunat siistimättä ja kädet rasvaamatta.

Ei kommentteja: