torstai 31. heinäkuuta 2008

Kaavamuokkausta

HAA,olen edistynyt kaavamuokkauksessa, nimittäin siinä osassa, että muokataan vartalo kaavoihin sopivaksi eikä kaavoja vartaloon sopivaksi. Olen ottanut yhden pienen askeleen ajatuksesta jo käytännön suuntaan. Poljin nimittäin pyörällä anoppilaan saunaan tiistaina, kohtuullisen vaatimaton 12 km lenkki, pyörä jäi sinne kun tulin autolla herra Kirjoituksen kanssa kotiin. Tämän kuontalon kanssa kun ei oikein viitsi jäädyttää itseään saunan jälkeen - hiukseni kuivuvat niin hitaasti, että pää vetää väkisinkin viileäksi saunan jälkeen.

Tänään on sitten tarkoitus pistää vähän paremmaksi. Vajaan 6 km:n kävely valtatien varresta appelaan ja sitten se 12 km pyörällä takaisin. Kunhan vain saisin homman toistettua säännöllisesti...Huomenna en ehdi, mutta lauantaina voisi taas painella pyörällä saunomaan ja hakea su aamulla pyörän pois.

Täytyy alkaa tarkemmin pohtia, mitä kaikkea sitä ihan oikeasti voisikaan tehdä rapistuvan kroppansa eteen, jos vaikka saisi irti itsestään vähän enenmmänkin sekä suorituksia että kiloja.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä tuo sinun kuntoiluinnostuksesti. Tulin siihen tulokseen, että sinä (niinkuin varmaan minäkin!) tarvitset vain sopivan kannustuksen! Muista vaan, miten hyvä motivaatio pari vuotta sitten oli, kun piti mahtua siihen yhteen tiettyyn asuun... ;) Mikä sinulla on tällä kertaa porkkanana? Vaatteet (taas)? Ja mistähän hitosta MÄ saisin sopivan kannustimen...? Ehdotuksia otetaan vastaan!