tiistai 1. heinäkuuta 2008

paypal vastaan ebay

Se on sitten ratkennut, nimittäin kisa ebayn ylläpidon ja paypalin&visan yhteistiimin välillä. Jos olisin lyönyt vetoa, olisin voittanut, sillä paypalin aktivointikoodi oli saapunut nettipankkiin. Jos olen ihan rehellinen, en edes tiedä, miten kauan se koodi siellä on oikein jo minua odotellut. Nyt siis pääsin aktivoimaan paypalini ja sen myötä huutelemaan lisää kamaa kotiini.

Kävin eilen pikaisella pyörähdyksellä Kontissa, josta tietenkin mukaan tarttui jotain - se on vähän samanlainen kuin Ikea tai kenkäkauppojen alelaarit, jotain tartuu joka tapauksessa mukaan. Tällä kertaa selvisin varsin vähällä, sillä kotiintuomisina ei ollut kuin yksi jännän vihreä toppi. Normaalista se poikkeaa siinä, että sävy on silmieni värinen, enemmän kultaan ja ruskeaan taitettu kuin normaalit käytössä olevat vihreäni. Ilmeisesti toppi kuitenkin on jokseenkin kotoisen värinen, sillä herra Kirjoitus kommentoi asiaa seuraavasti: "Se on sen näköinen, kuin se olisi ollut sinulla aina". Ja ehkä se sopii trendiin, sillä myös kylpyhuoneen tämänhetkinen sisustus on samaa sävyä.

Yritän tarkoituksellisesti lörpötellä tyhjiä, jotta välttyisin kertomasta, mitä olen tänään tehnyt. Tänään sitten pääsi piru irti vai pitäisikö sanoa, että pukki löysi kaalimaan aidasta sen raon ja änkeytyi kaalimaalle. Minä tein ensimmäiset ebay ostokseni, kaikenkaikkiaan 5 kappaletta kynsisälää. Myyjänä oli hongkongilainen yritys, joka kauppasi tavaroitaan hinnoiteltuina sekä puntiin, aussidollareihin että jenkkitaaloihin. Sen verran laskelmani pettivät, että alkuperäinen 20€ raja tuli rikottua. Mikäli myyjä ei yhdistä postituskuluja, niin kokonaissumma jää noin 26€:on, mutta löysin sieltä jostain pitkien sepustusten joukosta sellaisenkin lauseen, että jos olet huutanut useampaa tavaraa ja ne ovat eri valuutoissa, niin laita mailia, niin voimme yhdistää ne ja saat vain yhden laskun. Toivon todellakin, että se onnistuu, sillä myyjä lupaili yhdistää postikuluja useamman kohteen huudoissa jne eli kaipa tämäkin lupaus pitää paikkansa, jolloin tavarat tulisivat pienemmillä postikuluilla ja yhdessä pakaasissa. Vaikka tuotteet tulisivat kolmessa paketissa, kuten on myös mahdollista, niin silloinkin hinnaksi jää vain tuo n. 25€ eli en tee konkurssia sen vuoksi. Mikäli konkurssi lähestyy, selailen suomalaisten kynsitavara kauppojen hintoja ja pistän osan hankinnoistani kaupan tappioiden peittämiseksi, uskon hyvinkin pääseväni ainakin omilleni.

Ja sitten se suuri totuus, mihin minä oikein lankesin. Meille on siis tulossa paketti, joka sisältää

1200 eri väristä kynsihelmeä halkaisija 1,5 mm (12 väriä eli 100 helmeä kutakin), karusellissa

1800 kappaletta monivärisiä 1,5 mm halkaisijaltaan olevia pyöreitä kynsikristalleja karusellissa ja samaan pakettiin kuului vielä 10 kpl aitoja Schwarowskin 2,8 mm kynsikristalleja, jotka ovat hivenen arvokkaampia kuin nämä muovikivet,

1800 kappaletta kirkkaita halkaisijaltaan 1,5mm olevia kynsikristalleja

1600 kappaletta eri värisiä ja eri mallisia kynsikristalleja karusellissa (paketissa on pyöreitä, kukkia, sydämiä, lehtiä, kyyneleitä ja neliöitä jos oikein muistan)

20 arkkia erilaisia kynsitarroja

Eli nyt sitten jännityksellä odotan, miten minun tässä oikein käy - osaanko hoitaa asian paypalin kautta loppuun, vai pitääkö kilauttaa kaverille tai poistaa kaksi väärää vastausta eikun laskua. Kieltämättä myös loppusumma jännittää hivenen.

Nyt lähden löylyihin viilentämään mieltäni ja lupaan pitää teidät ajantasalla.

2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Ohhoh! Ajattelit sitten ihan loppuelämäksesi tilata noita koristeita? Onhan se kiva 90-vuotiaana vanhainkodissakin vielä pistää hoitajat koristelemaan... :D

Mutta jos se konkurssi tosissaan alkaa uhata, mä ihan mielelläni autan sua pikkuisen ostamalla muuutaman kiven! ;)

Ievuskainen kirjoitti...

Niin että alahan laskeskella sitä kappalehintaa... :D