tiistai 13. joulukuuta 2022

Ostoksilla

Joulukuu on vuoden kuukausista se, mihin tyypillisesti liittyy eniten shoppailua: joululahjoja, niiden oheistuotteita, ruokaa, koristeita ja kaikkea mahdollista. Olen toki edelleen yrittänyt shoppailla mahdollisimaan vähän, mutta jotenkin tuo ostosmania tarttuu. Kuten jo aikaisemmin todettiin yhteiseksi joululahjaksi hankittiin matka ja  Herra Kirjoitus tilasi itselleen uuden auton. Minulta minulle joululahjat eivät ihan tuohon kategoriaan yllä: tilasin Kiinasta ripsentaivuttimeen kumeja ja ostin Smart 10 -peliin lisää kysymyksiä sekä hankin teräväkuivaimen helpottamaan siivoamista. Noihin ei kovin monta kymppiä mennyt, mutta hassusti silti ne piristivät - ainakin hetken. 
 

Kosmetiikkarintamallakin tein hankintoja, tilasin Dermosililtä meille - no lähinnä itselleni- suolashampoon ja -suihkugeelin. Vielä niitä ei ole testattu, joten en osaa sanoa, millaisia ovat. Mekanismi ainakin on mielenkiintoinen, kun tuotteesta on vähennetty vettä ja se on rakeisessa muodossa. 
 
Muutoin olemme ostaneet lahjat vain lapsille, aikuiset saavat tylsästi perinteisen saippuaisen "joulukukkasen", jota olen harrastanut jo useamman vuoden. Sen kun voi käyttää ja pistää pullot roskiin tai antaa eteenpäin, jos ei tykkää. Herra Kirjoitus kyllä irvistelee, että me pidämme kaikkia muita niin likaisina, kun moisia lahjoja annamme, mutta minä taas yritän perustella tuota järkevyydellä ja sillä, että kaikilla on jo tavaraa yllinkyllin, sitä ei tarvita enää enempää. 

Itselleni ostan toki sen perinteisen Kalevala Korun joulukoristeen, joka tänä vuonna ilmeisesti on karhu. Yritän ehtiä hakea sen ensi viikon aikana. Kirjoitan siitä tietenkin jutun niin kuin perinteisesti joka vuosi.

Ei kommentteja: