sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Joulun lahjat

Tämä sama ilmiö toistuu joka vuosi. Mitään ei osteta eikä anneta lahjaksi, mutta silti joka vuosi kannetaan paketteja paikasta toiseen. Niin tänäkin vuonna. 
 
Yhtälailla olen joka vuosi sitä mieltä, että meitä muistetaan aivan liikaa, niin tänäkin vuonna. 
 
Olemme siis saaneet eri tahoilta suklaata, glögiä, pikkuleipiä ja teetä.

 
Noiden lisäksi saimme kaksinkappalein erilaisia kasseja, joista vain toinen on kuvassa. Jokinpiin pellavan pannulappu ja keittiöpyyhe, peli, suklaa, tee, mysli ja riisi olivat pakattuina tuohon ylemmässä kuvasa olevaan kassiin.


Näiden lisäksi "joulupukki" kantoi meille glögiä ja terästettä, kermalikööriä,  useampaa erilaista suklaata, suklaa-monopolin, pähkinöitä, lisää pikkuleipiä, porolevitettä ja poronpipanoita, voiveitsen, joulukoristeita ja pari arpasettiä sekä rahaa.


Kuvista puuttuvat vielä ainakin yksi jouluinen porkkanalaatikko ja lahjakortti, jolla saa valita, mitä haluaa kaupan valikoimista sekä Juniorin kuvista tehty kalenteri. 
 
Lisäksi sain työkaverilta yllätyslahjaksi Dermosilin luomiväripaletin.
 

Positiivista on se, että tuossa on paljon syötävää ja juotavaa, joista ei jää mitään kaappeihin, sekä tarpeellista käyttötavaraa, joten kovasti taas olen onnellinen lahjoista. Toki esimerkiksi tuo suloinen "amerikkalainen postilaatikko" tulee säästettyä, vaikka suklaat sisältä katoavatkin.

Ei kommentteja: