keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Laihan kaupan lokakuu

Koska syyskuussa tuli osteltua kaikkea enemmän kuin tarpeeksi, päätin yrittää pitää laihan lokakuun eli käytännössä ostaa mahdollisimman vähän lokakuun aikana. Yritin haukkana vahtia kuitteja, mutta en siltikään voi olla varma, että sain kaikki koottua talteen, omista ostoksistani otin tietenkin kuitit talteen, mutta rakkaasta puolisostani en voi olla aivan varma. Alla luetelluista summista puuttuvat tietenkin myös Herra Kirjoituksen työpaikkalounaat.

Tunnustan mokanneeni heti lokakuun alussa, halusin vielä yhdet supersukkapuikot. Nämä sen takia, että minulla olisi molemmille sukille omat samanlaiset ja voisin kutoa niitä yhtäaikaa - looppaaminen on edelleen yliarvostettua, enkä aio alkaa sitä harrastaa, pässinpää kun olen. Kuvittelin, että minulla olisi eräällä lahjakortilla sen verran saldoa, että voisin maksaa muo sukkapuikot sille. Virhe, lahjakortilla ei ollutkaan kuin muutama euro eli tulipa sitten heti kuun alkuun shoppailtua "turhaa". Tavaroita tuli ostettua yhteensä 18,95€:n edestä eli nuo jo mainitut sukkapuikot (joita on jo paljon käytetty) sekä vessapaperia 11 eurolla. Joululahjojakin ostin netistä 19,80€:lla jo valmiiksi. Tavarat siis yhteensä 38,75€.

Herkkuihin meni 141,00€. Tuossa summassa on mukana yhden peli-illan herkut, osa äidin synttäritarjoomuksia, Herra Kirjoituksen tuomat laivatuliaiset ja pari roskaruokailua. Ihan liikaa kuitenkin, vaikka jakokohteita monta olikin ja syöjiä enemmän kuin me kaksi. 

Ruokalasku oli 204,25€ ja siinä oli tosiaan noita sekalaisia menoja normiruokien lisäksi. 

Kokonaismenot noista kuiteista laskien 384,00€. Ei siis mitenkään erityisen laiha kuukausi, mutta kuitenkin yli 200€ pienemmällä kulutuksella kuin syyskuu. Suunta on siis aivan oikea., kun vielä saa tiristettyä tuolta herkuista edes vähän pois, niin ollaan aivan oikeassa linjassa. 

Ei kommentteja: