torstai 30. kesäkuuta 2022

Kosmetiikan tyhjentyneet 2/22

Toisen vuosineljänneksen tyhjentyneissä purnukoissa on jotain samaa kuin morsiamen pukeutumisohjeessa: jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain sinistä.
 
Jotain lainattua tai paremminkin lahjoitettua edustaa kasa serkun miehelle annettuja näytteitä. Hän halusi juuri tätä rasvaa ja koska Dermosilin tilausta ei saa paikalle samantien, tyhjensin hänelle ensialkuun näytevarastoni. 
 
Näytteiden tyhjennystä on harrastettu sen jälkeen, kun sain Ahmed Ahne-postauksen jälkeen vielä isomman kasan näytteitä varastoon. En edes kehdannut julkaista kuvaa siitä kasasta. Miesten kasvojen pesua kolmin kappalein, käsivoiteita viisin kappalein: yksi tindra, kaksi lakritsia ja kaksi vanamoa.
 

Pesupyyhkeet ovat vähän siinä ja tässä, ovatko ne kosmettiikka, mutta koska kyseessä on puhdistustuote, niin lasketaan kosmetiikaksi. Lisää näytteitä: veriappelsiini käsivoide, retinoli seerumi, silmänympärysvoidetta arpeen, miesten kasvopesu ja kosteuttavaa after sun voidetta arpeen sekin sekä BB-voidenäytteitä ja Yver Rocherin Ode l'Amour minituoksu.

Kaappien kätköistä kaivautui Hopottajien kautta vuosia sitten saamani selluliittivoide, joka oli marinoitunut käyttökelvottomaksi. Pullosta oli käytetty reilu puolet, mutta enää en uskaltanut kokeilla sitä edes jalkarasvaksi. Kielokimppu hajuvesi koki liki saman kohtalon kuin Fresh Laundry aikanaan, se putosi ja puolet hajuvedestä valui pitkin kylpyhuoneen lattiaa. Pullon suu rikkoutui ikävästi, mutta käytin silti lopun tuoksun. Näytteitä 9 kpl, erilaisia shampoita ja hoitoaineita.

 
Ei mitään uutta auringon alla myöskään seuraavien tyhjentyneiden puitteissa: minun dödöni, deep cleansing shampoo ja kasvojen pesuaine. Näytteissä suihkugeelejä 6 kpl, puolukkashampoota 6 kpl, hiusgeeli, BB-voidenäyte sekä tuuheuttava shampoo ja hoitoaine.

Varsin tavanomaisia ovat nämä seuraavatkin poistot. Puuteria, minihuulipuna, hiuslakkaa, käsirasvaa ja saippua. Tosin poistunut on tuon thaimaalaisen norsun kaksoisveli, tämä odottaa edelleen käyttöä, mutta kun saippuat poistuvat (onneksi) tyhjiin, niin täytyi käyttää toista mallina. Sekä kolme shampoonäytettä.

Sitten sitä tuttua ja tavanomaista. Kun käyttää isoja purtiloita, tulee harvemmin tyhjää. Takana isoissa pulloissa Dermosilin Man- sarjan suihkugeeliä, keittiösaippuaa ja Family shampoota. Keskirivissä saman firman deodoranttia kaksin kappalein sekä puolukkashampoota. Lisäksi hammastahnaa ja yksi miesten sarjan suihkugeelinäyte.

 
 
Viimeisimmät poistot olivat Erisanin pesuneste, kolme shampoonäytettä ja yksi Herra Kirjoituksen
kasvojenpesuainenäyte. 

20 purtiloa ja 54 kpl näytteitä.Vuoden alusta 43 purtiloa ja 61 näytettä.

Ei kommentteja: