torstai 30. joulukuuta 2021

Kosmetiikan tyhjentyneet 4/21

Tämän vuoden viimeisen neljänneksen purtilot, jotka ovat edelleenkin sitä samaa vanhaa tuttua, ainakin noin enimmäkseen. 
 
Kaksi suihkugeeliä, vihreä Vague de Vie ja Brazilian cafe ovat molemmat Yves Rocherin, dödöt Dermosilia, kolme erilaista hammastahnaa (kaappiin oli kertynyt monta jämää, jotka käytin kaikki kerralla pois), Cien poskipuna Lidlistä aikaan ostettu, kaksi minihuulipunaa, Avonin Perceive hajuvesi, Dermosilin näytteistä intiimipyyhe ja kasvopesu. 

Toiseen kuvaan eksyi muutama sama purkki nyt vihdoin kokonaan tyhjentyneinä, joten mustaa laatikkoa päälle, jotta en sekoa määrissä. Kuvassa siis meikinpoistoainetta, pieni kasvopesuvaahtopullo, meikkipuuteri, huulipunakynä ja Howard&Johnson hotellin ikivanha saippua.

Vielä lisää enemmän tai vähemmän peruskamaa eli käsisaippuaa, dödöä, suihkugeeliä (tuo joulupallo piti sisällään kimaltavaa suihkugeeliä), käsiseeruminäyte, kirsikansävyine kynsilakka Yves Rocherilta, pari huulikiiltokynää ja kaksi minihuulipunaa.


Vuoden viimeisetkin ovat sitä "samaa tavallista" eli Herra Kirjoituksen dödö mallia Dermosil, Essencen meikkivoide (saatu naamakirjasta), hammastahna, Yves Rocherin "Ilon ylistys"-tuoksu ja kaksi Dermosilin näytettä:porkkana kasvovoide ja retinol kasvoseerumi.

 Yhteensä 29 purtiloa ja 5 näytettä.

Vuoden alusta 122 purtiloa ja 94 näytettä

Ei kommentteja: