keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Syysshoppailut

Sain vinkkiä, että Kontista saattaisi löytyä apu katkenneiden puikkojen ongelmaan, siis irtopuikkoja myynnistä. Ei valitettavasti löytynyt apua, ei ollut tyrkyllä yhtään kappaletta puisia puikkoja, joita olisin tarvinnut. Ihan tyhjin käsin ei sentään sieltä tarvinnut poistua. Käsityö - ja askarteluosastolta löytyi yksi teepussinalunen sekä pussillinen valmiiksi virkattuja isoäidinneliöitä ja valkoista lankaa, tarkemmin sanottuna luonnonvalkoista seitsemää veljestä ja nallea. Koska kärsin kroonisesta valkoisen ja mustan sukkalangan pulasta, osaan haalia mukaani kaikki tällaiset löydöt.

Isoäidinneliöistä en ole vielä päättänyt, puranko ne vai käytänkö sellaisenaan jossain projektissa.

Samasta askartelutarvikekasasta löytyi myös tuo jonkun käsinmaalaama kukkakoristeinen teepussinalunen. Niitä meillä ei ole ennestään kuin yksi ja mielelläni katan pöytään jokaiselle teen juojalle oman. Olisin siis ostanut niitä useammankin, jos niitä olisi ollut tarjolla.

Itse asiassa joudun tunnustamaan, että elin rouviksi ja Herra Kirjoitus maksoi tämän lystin, koska olin poikkeuksellisesti unohtanut lompakon kotiin. Koko nivaska maksoi 1,50€, joten olen varsin kallis nainen.

Ei kommentteja: