torstai 30. syyskuuta 2021

Kosmetiikan tyhjentyneet 3/21

Samoilla vanhoilla tutuilla linjoilla mennään: keittiösaippuaa, käsisaippuaa ja men allover shampoon ja suihkugeelin yhdistelmää.
Eikä juuri muutoksia näy, niin perusjuttuja kuin olla voi. Lisää käsisaippuaa, keittiösaippuaa, kaksi dödöä, partavaahtoa, kasvojenpuhdistusvaahtoa, apobasea meikinpoistoon, puuteri ja kaksi minihuulipunaa numerot 11 ja 27. Lisäksi kuvassa on UrbanVedan kasvovesi, se aivan liian tuoksuva, jota olen käyttänyt käänteisessä kasvojen puhdistuksessa - se tosin pääsi kuviin jo kesäkuussa, kun olin heittämässä sitä pois. Onneksi en niin tehnyt, vaan tuli tuote sittenkin käyttöön. 

 
Yritän pikkuhiljaa selvitä ikuisuusprojektistani eli kosmetiikkanäytteistä (koska niitä tulee toisesta päästä lisää). Kuvassa on Dermosilin kasvo- ja vartalovoide, kollageeniserumi, rauhoittava puolikka seerumi, Decubalin kuivan hiuspohjan hoitoaine, kaksi Dermosilin kasvojen syväpuhdistusta (clay cleanser, jonka pistin "ostetaan joskus"-listalle), jalkavoide, vartalovoide, rentouttava after sauna- vartalovoide, Kesäsade-vartalovoide ja -kasvonaamio, meikinpoistoaine, aurinkovoide, Men parranajo- ja puhdistusgeeli (Herra Kirjoitus käytti tämän), heleyttävät tipat, Angel cream- vartalovoide ja ihonhoitovoide. Myönnetään, että jossain vaiheessa olo oli aika skitsofreeninen, kun toinen jalka tuoksui jouluiselta ja toinen kesäsateelta, mutta molemmat rasvat toimivat kuiville jaloille oikein hyvin. Lisäksi kuvassa on yksi peruskosmetiikkatuote eli hammastahna. 

 
Lisää näytteitä, joista suurin osa Dermosiliä. Kasassa on useampaa käsivoidetta, käsisaippua, keittiösaippua, hoitoainetta, vartalovoidetta, misellivettä (joka myös päätyi sinne ostetaan, kun muut käytetty loppuun listalle) ja näiden lisäksi pari L'orealin näytettä, joilla rasvasin jalkoja niin kuin näillä muillakin voiteilla. Näiden lisäksi käsisaippua ja hammastahna, joita on tyhjentynyt ja tyhjenemässä useampi, koska näitä lähes tyhjiä tuubeja oli kertynyt sekä maalle että kaupunkiin ja nyt käytän ne kaikki loppuun.

Seuraavaksi jälleen kasa näytteitä. Voidenäytteiden tyhjentymistä on hidastanut kaapista löytynyt vartalovoidepurkki, jonka sijoitin yöpöydälle jalkojen rasvaamista varten, koppurat kantapäät kiittävät kovasti. Nyt siis tuli käyttöön seuraavat näytteet: päänahkaa kuoriva shampoo (tälle peukku, tuntui hyvältä ja tehokkaalta), kasvojen kuorinta, sirtuuna-lakritsi keittiösaippua, kaksi Fresh bloom käsisaippuaa,  kolme kanelintuoksuista suihkugeeliä, saunasaippua, perussuihkugeeli, Mosho fresh water suihkugeeli, kolme Sauna glow vartalovoidetta ja kaksi Sauna glow vartalonkuorintavoidetta.
 

Yhteensä 17 tuotetta ja 46 näytettä.

 Vuoden alusta 93 purtiloa ja 89 näytettä

Ei kommentteja: