lauantai 31. heinäkuuta 2021

Heinäkuun ostokset

Laatikossani on hautunut pari H&M:n ja yksi osin käytetty Finlaysonin lahjakortti. Viimeksi mainitulla ostin joskus parin sukkia erään mysteeriostoskäynnin yhteydessä, mutta osa jäi käyttämättä. Nyt kun paikallinen Finlaysonin myymälä on lopettamassa, menin tarkistamaan vieläkö kortti olisi voimassa, ja mitä sillä mahdollisesti saisi. Päädyin lopulta ostamaan lopulla lahjakortilla kolme paria Elefantti-sukkia, niitä samoja, joita olin ostanut yhden parin samalla lahjakortilla jo aikaisemmin. Hiukan huvitti, sillä ensimmäisestä parista maksoin hiukan alta 15€ ja näistä tarjouksessaolleista maksoin vajaa 18€ kolmesta parista. Koska lahjakortilla oli hiukan yli 15€, jäi minulle maksettavaksi alta kolme euroa. 

Tiedän, että minulla on kasakaupalla sukkia, mutta silti nämä tuntuivat järkevämmiltä hankinnoilta kuin esimerkiksi pyyhkeet tai lakanat, joita niitäkin löytyy. Mietin juuri, lähetänkö näistä yhdet kummipojallemme vai pidänkö kaikki itse. 
 
Vuoden kosmetiikkahankinnat tuli tehtyä noilla henkkamaukan lahjakorteilla, joiden saldo oli n. 40€. Kaksi meikkivoidetta, kaksi meikkipuuteria ja tavallinen kivipuuteri. Kuvasta puuttuvat 5 ruskeaa puhelinjohtoponnaria. Lahjakorttien jälkeen maksettavaa jäi 45c.


Myönnän, että kaapistani löytyy myös puuterille ja meikkivoiteelle varakappaleet, mutta koska käytän meikkiä jokaisena työpäivänäni, on näille käyttöä ennemmin tai myöhemmin. Tämän vuoden aikana, mahdollisesti ei ensi vuonnakaan tarvitse käydä meikkikaupassa. 

Ei kommentteja: