sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kosmetiikkapoistot 2/4 vuonna 19

Jälleen on osa loppumattomista varastoista tyhjentynyt.

Dermosilin tervashampoota, Yves Rocherin Phytum active hoitoainetta (unelmatuote, jota ei enää saa), kolme minihuulipunaa Oriflamen nro 51 ja Yves Rocherin Rose Fourde sekä Rose Levant. Lisäksi neljä näytettä; kolme Yria tuoksunäytettä ja yksi Dermosilin misellivesi meikinpoistoaine.


Seuraavaan kuvaan oli näköjään hiipinyt sama hoitoaine kuin edellisessäkin kuvassa, siksi se on ruksittu pois. Tyhjentyneissä siis Oriflamen minihuulipuna sävy 40, Yves Rocherin persikkainen kasvonaamio, Dermosilin lime dödö, Tivoli-hotellin saippua, Dermosilin tyrni-käsisaippua ja kasa Dermosilin näytteitä. Näytteissä ensin Nature-sarjan jalkavoide, Hyacinth käsivoide,  Nature käsivoidetta kaksin kappalein, kaksi linimenttivoidetta, kaksi saksanpähkinäkäsivoidetta, pehmentävää jalkaseerumia, käsivoidetta ja hydrogeeliä.


Seuraavatkaan tuotteet eivät tarjoa mitään uutta. Apobasea meikinpoistoon, Creme soap käsisaippuaksi, Biozellin sävyttävä shampoo, wieniläisen hotellin shampoo pullo ja brasilialaisen hotellin hoitoaine pullo sekä kuusi minihuulipunaa, joista yksi Yves Rocherin Rose Fourde ja viisi Oriflamen (numerot 50 x 2, 51, 46 ja 47).

Suhadan kynsilakka sävyssä Rose on Lidlistä aikaan ostettu ja hinta-laatu - suhteeltaa loistava. Dermosilin dödö on vanhaa tuttua, hajuvesi Anais Anais minipullo vuosien takaa, Lorealin mineraalimeikkipuuteri oli yksi niistä tuotteista, joita epäilin kasvojeni kuivumisen aiheuttajaksi, joten en ollut kovin pahoillani siitä, että se loppui, tuli kuitenkin loppuun käytetyksi. Minihuulipunia vain kaksi Oriflamen 48 ja 49.



Lisää peruskampetta tyhjentynyt: wieniläisen hotellin 2-in-1 shampoo ja suihkugeeli, Hotelli Helgan hoitoaine, Fuzen 2-in-1 Energy suihkugeeli-shampoo (herra Kirjoituksen, ihana tuoksu), Tivolin vartalovoide ja neljä Yves Rocherin minihuulipunaa, sävyt Corail guivre x2 (näiden kohdalla tulin siihen tulokseen, että ihan kaikkea ei tarvitse käyttää - ei ainakaan silloin jos näyttää huulipunan kanssa enemmän Tuksulta kuin itseltään), Brun Moka ja Orchidee. Lisäksi kolme Dermosilin Micellar make-up remover pyyhettä, aivan loistotuote, toivottavasti säilyy valikoimassa siihen asti, kun pääsen täydentämään varastojani.

Yhteensä 34 purtiloa  ja 18 näytettä
Vuoden alusta 79 +21

Ei kommentteja: