maanantai 7. marraskuuta 2016

Houkutuksia

Pakko myöntää, että olen turhankin altis houkutuksille, vaikka välillä varsin epätoivoisesti yritänkin vastustaa niitä. Nytkin ajatuksissani on jo jonkin aikaa pyörinyt tuleva joulukuu ja Dermosilin joulukalenteri. Tajuan ihan selvästi, etten tarvitse mitään uutta kosmettiikkaa ja silti odotan kuola valuen joulukuun alkua. Toivon tietenkin, että joulukuun ajan paketeista ei peritä postikuluja, kuten on ollut aikaisempina vuosina ja yllätän itseni kerta toisensa jälkeen pohtimasta, mitä kaikkea kivaa joulukalenterissa olisi tänä vuonna tilattavissa edullisesti ja/ tai saatavissa tilaajalahjaksi.

Ainoa edes vähän tarpeen suuntainen olisi meikkivoide ja Herra Kirjoituksen dödöt, joita molempia saisi vähintään samanlaatuisina ja edullisemmin Lidlistä ja tuon asian tajuamisesta huolimatta mä edelleen vaan haaveilen joulukalenterista.

Ei auta haluun se järjen selitys, että tänä vuonna on sentään vähän tullut koloa kaappiin ja ensi vuonna voisi kolo kasvaa, jos ymmärtäisi olla ostamatta lisää kosmetiikkaa. Kyllä mä vaan oon niin surkee ihminen. Yritän sentään ihan oikeasti ja tosissaan ja miettiä sitä, että en tilaa kaikkea mahdollista tuolta ihan vain siksi, että satun haluamaan ja koska sellainen olisi kiva.

Ei kommentteja: