sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Itsekuripäiväkirja; viikko 10

Tällä(kin) viikolla on tarjolla vain tekstiä ja vielä kovasti tylsää sellaista. Kuluvan viikon aikana on tehty töitä, töitä ja vähän vielä lisää töitä - sen lisäksi nukuttu se mitä on ehditty ja siinä se sitten onkin ollut. Vapaa-ajan ongelmia ei juurikaan ole ollut. En jaksa laskea työtuntejani kovin tarkasti, sillä niitä on tosiaan kertynyt ihan kiitettävästi, pikaisella laskulla ainakin 85 tähän viikkoon.

Tavaroita ei ole poistunut, mutta eipä myöskään juuri mitään uutta ole tullut hankittua. Yhden lampun olen ostanut, mutta sekään ei tule meille vaan serkulleni Rusetille, joka ystävällisesti toimii kukkiemme "keinoemona" remontin ajan. Hän kertoi löytäneensä tori.fi:stä lampun, jonka haluaisi, ja kun sen sijainti osui likelle kulkureittiäni, niin kävin sen hänelle hakemassa kiitokseksi kukkien majoittamisesta. Tässä kohtaa on sitten rehellisyyden nimissä tunnustettava, että vaikka hankittua on tullut vähän, niin tavaraa on kyllä kertynyt varastoihin lisää, sillä olen edelleen liian perso ilmaiselle tavaralle. Työkaverini muuttopoistoista on meille tällä viikolla kertynyt paitsi Pori-aiheiset pelikortit myös pitsiverhot, jotka hän oli hylännyt. Myös tölkinklipsuja olen tulevia askarteluja varten saanut lahjoituksena. Vastaavasti olen sitten toimittanut eteenpäin melkoisen määrän kahvipusseja, joten oltaisiinko noiden askartelumateriaalien suhteen suunnilleen tasapainossa.

Tilin saldo näyttää enemmän kuin viime viikolla ja vaaka vastaavasti vähemmän eli niiden suhteen on kaikki niin kuin pitääkin. Yllättävän hyvin olen onnistunut vastustamaan kiusauksia, eikä kaupoista ole tarttunut karkkia mukaan kuin kerran. Silloin tekosyynä käytin uutuuden testaamista, sillä hankintana oli Maraboun uuttuuspusseista se, missä on kirpeitä karkkeja ja Daimeja. Varsin hyvä sekoitus tuo kyllä oli, tosin Daimeja olisi saanut olla vähemmän ja niitä toisia suklaa-toffee karkkeja vastaavasti enemmän. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, yksi karkkipäivä viikkoon ei ole paljon entiseen jokapäivä iso irtokarkkipussi meininkiin verrattuna. Pikaruokaa on tullut syötyä, mutta vastaavasti sipsejä ja muita mässytettäviä sitten ei. Pikaruoka ei ole ollut tavallisen ruoan lisänä, vaan ruokana ja sitäkin on koitettu valita sieltä terveellisemmästä päästä, runsaalla salaatilla yms.

Remontin suhteen fiilikset ovat odottavat, kävimme ostamassa allaskaapin, peilikaapin ja suihkukaapin viime viikolla. Tällä viikolla kiikutimme ne sitten asuntoon ja saimme todeta, että muutamassa päivässä asunto oli kokenut melkoisen muutoksen, jota tuolla aiemmin jo kuvin esittelinkin. Ne kuvat oli siis otettu ensimmäisen päivän jälkeen ja muutoksia on tullut paljon sen jälkeenkin, kaikista vaan ei ole kuvia otettuina, vaikka ehkä siellä pitäisi käydä joka ilta katsomassa, mitä oikein on tapahtunut. Tosin tämän viikon jälkeen aletaan olla sitten siinä vaiheessa, että pariin viikkoon ei tapahdu mitään ja sitten taas edetään suurin harppauksin.

Ensimmäinen evakkoviikko anoppilassa on mennyt vaihtelevin tunnelmin, kyllä se oma koti vaan on oma koti ja oma sänky kaikkein paras.


Ei kommentteja: