lauantai 30. huhtikuuta 2011

Huhtikuussa humahti

Olin ajatellut, että maaliskuusta tulee tyhjien purkkien kuukausi, mutta sinnikkäästi pistivät purkit hanttiin eivätkä suostuneet tyhjentymään millään. No, huhtikuussa sitten humahti ja nyt tuntuu, ettei elämässä mitään muuta olekaan kuin tyhjiä purkkeja - aina saa olla hakemassa jollekin tuotteelle korvaajaa, kun on joku purtilo loppunut.

Ensimmäinen setti pitää sisällään super-maksikokoisen 750ml hiuslakkapullon, merkkiä www. infinité. Lakka oli kestävää ja riittoisaa, mutta onneksi olen jo aiemmin ostanut toisen samanlaisen pullon korvaamaan. Lemppari kasvojen puhdistusaineeni Dermosilin pinkki tyhjeni myös, nyt on pakko käyttää muut vanhat hankinnat pois ennen uusien pinkkien hankkimista. Elämäni toinen kasvorasva tyhjeni myös, tällä kertaa Yves Rocherin Inositol vegetal-voide ryppyjä vastaan. Pahvinen valko-vihreä kotelo piti sisällään brasilialaista hotellisaippuaa, ihan sellaista peruskamaa. Keskellä kapeassa pullossa oli brasilialaista shampoota tuoksuina sitruuna ja bergamotti, mielenkiintoinen tuoksu. Keltainen pullo piti sisällään aromaattista virkistävää pirskalevaa vartalovoidetta. Tuoksu oli mielenkiintoinen ja ritisevän kupliva koostumus erikoinen, mutta voide ihan tehokas. Edessä oikealla se, mitä kulmakynästä jäi jäljelle. Raadeltu meikkivoidepurtilo on Oriflamen, väri oli todella tumma, ainoa, joka sopi syksyisen matkan jälkeen. Käytin tuubin loppuun, vaikka se sitten enää lopputalvesta ollutkaan paras mahdollinen talvenkalpealle iholleni. Edessä vasemmalla huulikiiltotuubi, se on toinen pää kaksiosaisesta huulimaalista, johon kuului huulilakka ja huulikiilto. Tuubi rikkoutui jonkun oikein vauhdikkaan työpäivän puitteissa ja käytin värit sitten loppuun erillään.

Ensimmäisessä kuvassa siis 9 loppuun kulunutta tuotetta.

Toiseen kuvaan päätyi pieni brasilialainen shampoo pullo (ihana tuote, tuoksuna sitruuna bergamotti), rexona suihkugeeli, vähän isompi shampoopullo, tuubi, jossa oli rentouttavaa suihkuvoidetta, tuoksuna laventeli ja deorodanttipullo. Lisäksi kuvassa on huulimaali (sen työtapaturmassa murtuneen purtilon toinen pää, edellisen kuvan kiillon kaveri), saippuapaperi (tämä kähvelletty Liettuasta, tapanani on ottaa muistoksi jokaisesta käymästäni hotellista saippua tai shampoo pullo) sekä hoitoainepullo, brasilialainen hotellimuisto. Kahdeksan poistoa siis tässä kuvassa.

Vielä viimeisetkin huhtikuussa tyhjentyneet pullot ja purtilot päätyivät kuvaan. Vaatimattomat viisi tyhjentynyttä pakkausta lisää; yksi arnikki käsivoidetuubi, Cliniquen Happy-tuoksulla varustettu vartalovoide, Oriflamen jalkavoide, Yves Rocherin minihuulipuna sävyllä Flame (joka muuten olisi aivan täydellinen punaisen oranssi sävy, mutta sitä ei tietenkään saa enää) ja viimeisenä hiilenharmaa rajauskynä. Kokeillakseni jotain aivan uutta, laitoin tuon harmaan tilalle nyt valkoisen täyttövärin - katsotaan onko sille jotain käyttöä. Kaiken kaikkiaan 23 tyhjentynyttä purtiloa huhtikuun aikana.

Ei kommentteja: