perjantai 23. heinäkuuta 2010

Helle hankintoja

Helle on sekoittanut pääni oikein kunnolla. Olen taas innostunut shoppailemaan vähän liiankin kanssa ja muutenkin viiraa päästä, hankinnat ovat sellaisia, että olisivat muutama vuosi sitten jääneet tekemättä.

Sinikukalliset bikinit ovat Elloksen alesta, yhteensä 13e. Näitä koekäytin jo viikonloppuna maalla ja ne saivat kehuja, malli oli kuulemma kropalleni imarteleva ja väri sopi minulle. Herra Kirjoitus jaksoi hämmästellä värivalintaa, kun en yleensä käytä sinistä. Syy värivalintaan on mitä yksinkertaisin- halusin juuri tietynmalliset bikinihousut ja niihin samanvärisen ja samakuvioisen yläosan. Ensimmäinen ja ilmeisesti ainoa (en jaksanut selata ihan kaikkia läpi) kriteerit täyttävä kombinaatio oli sinikukallinen...Samassa tilauksessa tulivat myös mustat urheilurintaliivini, jospa ne vähentäisivät jalkakipua salilla käydessä. Näistä sai 30% alennusta eli hintaa jäi reilu 20e. Lisäksi paketista ei mennyt toimituskuluja, kun oli tuotteita sekä kesä- että syyskuvastosta.Lisäksi samassa paketissa oli vielä Adidaksen musta urheilukassi ja juomapullo, jotka sai tarjouksesta 2,90e hintaan. Koko paketille tuli siis hintaa n. 37e.
Sitten olen hankkinut uudet silmälasit, nämä tulivat Favopticilta, hintaa 39e. Jos joku väittää, että näissä on jotain tuttua niin erehtyy :-). Kyllä, tein sitten sen kipuilemani ratkaisun ja tilasin toiset aivan samanlaiset silmälasit, sillä edelliset neljä vuotta vanhat vihreät alkavat olla niin huonossa kunnossa, että saavat palvella urheilu- ja hiustenvärjäyslaseina.
Yhden shortsit ovat vielä huudossa, sitten yritän pysyä rättikaupoista erossa taas hetken.

Ei kommentteja: