lauantai 24. heinäkuuta 2010

Epilointia osa 2

Ensimmäinen epilointikerta säärille meni ihan hyvin, ei siis mitään ihmeteltävää. Toinen kerta samoin -en tuntenut kipua tahi mitään muutakaan kivistystä, mistä minua on varoitettu. Toki olen kuorinut ja rasvannut sääriäni kovinkin innokkaasti, lieneekö se sitten syy siihen, että olen välttynyt sisäänpäin kasvaneilta karvoilta yms.

Kainalot ovatkin sitten luku sinänsä. Kainaloiden ensimmäinen epilointi kerta kesti viikon - en yksinkertaisesti pystynyt epiloimaan niitä kerralla, vaan joka päivä kaksi tai kolme pientä, lyhyttä sessiota, joissa jokaisessa niitettiin pikkuinen palanen kainalokarvamattoa.

Toinen kerta oli helpompi, silloin menivät molemmat kainalot kyllä kerralla - ei tarvinnut viettää viikkoa peilin edessä kädet kohotettuina. Joku voisi kyllä kertoa, miksi ihmeessä vasen kainalo ei tunnu juuri miltään, mutta oikea sattuu ihan s-sti.

Bikinirajoille en ole epilaattoria vielä uskaltanut kokeilla - täytynee jossain vaiheessa vielä kokeilla sitäkin, jotta voi todeta, että itse kidutus on saavuttanut huippunsa.

Ei kommentteja: