tiistai 25. heinäkuuta 2023

Turhaa vai järkevää

Rikoin taas ostoslakkoni, tieten tahtoen ja suunnitellusti, vaikka tarvetta ei ehkä olisikaan ollut. Tuli vaan sellainen tunne, että selvittyäni kaikesta tähänastisesta, ja jotta selviäisin jäljellä olevasta parista viikosta,  haluan ja tarvitsen ne. Oman lisänsä soppaan toi vielä Ievuskainen, joka keskustellessamme noista työpaikan sporttitreeneistä puoliksi tosissaan kysyi, että ei kai mulla ollut ne laatikon kaikkein rikkinäisimmät alushousut jalassa. Viitaten tietenkin siihen mahdollisuuteen, että treeneissä olisi sattunut jotain ja olisi pitänyt lähteä sairaalalle. No eivät olleet jalassa, ja tämän huomautuksen johdosta silppusin jo ne kaikkein rikkinäisimmät rättikoppaan eli niille ei paluuta ole. Rintaliivien kanssa tahtoo olla vähän samaa, että käytössä on parit hyvät, parit ok:t ja useammat poispidettävät. Nämä jälkimmäiset eivät tietenkään edusta mukavuusasteeltaan mitään korkeaa luokkaa, mutta kestävyysasteeltaan ne ylittävät kaikki normit.

Olen jo pariin kertaan käynyt kytiksellä, kun Lidlissä on rintaliivitarjous, mutta laarit ovat olleet tyhjiä. Nyt sitten nappasi. Löysin kahdet liivit ja niihin saatoi vielä yhdistää kanta-asiakas alenkin eli loppujen lopuksi hintaa jäi 8,99€ per liivi. Ostin tummansiniset ja vaaleat ja harkitsen vakavasti kaupunkimme toisen Lidlin ratsaamista, jos vaikka sieltä löytyisi toiset tummansiniset. Nuo tummansiniset kun olisivat juuri passelit työkäyttöön.



Sokkona ja sovittamatta nuo ostin, mutta istuvuus oli todella hyvä eli todellinen napakymppiostos. Nyt sitten on pakko viimeistään kuun vaihteessa pakko tsempata itsensä kaivelemaan alusvaatelaatikkoa ja katsomaan käyttöliivien ja muidenkin vaatteiden todellinen tilanne. Ompelumateriaalia alaosille on, kun vaan olisi aikaa ja inspiraatiota ja mielellään molemmat samaan aikaan. 
 

Näiden mielestäni hyvin edullisten ostosten myötä liivikaupoille ei kuitenkaan tarvitse hetkeen lähteä. Paitsi että kävin sitten hakemassa toiset tummansiniset liivit, joille hintaa tuli 9,99€. Mutta nyt kun on kaapissa kolmet hyvät liivit, voi niitä huonompia ihan oikeasti alkaa siirtää poistoon.

Ei kommentteja: