tiistai 12. lokakuuta 2021

Lahjoituksena lankoja

Kuten tuossa aikaisemmin jo viittasin, työkaverini tarjosi minulle lahjoituksena "kaapinsiivousjämiä" eli lankavarastonsa itseään puhettelemattomia vanhoja lankoja. Eihän sitä toki lankoja roskiin, kyllä minä niille annan kodin ja keksin jotain käyttöä. 
 
Saamassani kassissa oli melkoinen määrä lankaa, suurin osa keristä toki vajaita ja jämiä, mutta mukana oli myös kokonaisia keriä ja pari liki valmista vaatettakin purettavaksi. Kassissa oli 5 kerää tummanvihreää Tenneseetä, 6 kerää valkoista Tenneseetä, 1 kerä mustaa Tenneseetä, samaa lankaa löytyy myös purettavaksi annetusta puseron tekeleessä valkoisena, keltaisena ja pinkkiä. Muistaakseni varastoistani löytyy lisääkin Tenneseetä, jota ei enää saa,eli kyllä niistä yhdistelemällä jotain kivaa saa.

Toinen purettava vaate oli valmiit villahousut, jotka oli tehty ohuesta villalangasta, samaa lankaa oli myös neljä kerää valkoista ja yksi pinkki. Mietin todella, jos löytäisin käyttäjän noille pöksyille ettei tarvitsisi purkaa niitä.

Tummansinistä Jasminia oli 7 kerää, paksumpia sukkalankoja neljä nöttöstä (mustaa, valkoista ja violettia), luonnonvalkoista seiskaveikkaa vajaa kerä ja nallenvahvuisia luonnonvalkoisia sukkalankoja kolme keränloppua.

Ei kommentteja: