torstai 13. helmikuuta 2020

Edes yksi tavoite saavutettu

Tuntuu, että tämän vuoden tavoitteet lipsuvat käsistä ennen kuin vuodesta on kulunut kuudetta osaa. Ruokahävikkiä on tullut, keittiön nurkassa kassit odottavat edelleen tyhjennystä, shoppailtu on (tosin noiden aurinkolasien jälkeen en ole ostanut mitään) ja säästötavoitteesta ei voi edes unelmoida.  Mutta hei, jossain olen sentään onnistunut: olen kuluttanut yhden kenkäparin roskiskuntoon.


Kyseessä ovat nämä pikkujouluihin tuunaamani kengät, joista piti tulla kertakäyttöiset. Kertakäytön sijaan niitä on käytetty ainakin 50 kertaa, mikä on mielestäni loistava asia jo ennen minua roskiin menossa olleiden kenkien osalta. Siis eihän näitä juuri oltu käytetty, mutta omistaja oli viskaamassa näitä roskiin huonojen ominaisuuksien takia. Huvittavinta on se, että nämä jalassa sain melkoisesti huomiota ja kenkiä kehutiin talven pimeydessä useasti - kukaan ei onneksi päässyt katsomaan noita lähempää, jalassa ne näyttivät ihan hyviltä, läheltä katsottuna ei.

Nyt oltiin tilanteessa, että toisen kengän kantapäärakenne alkoi pettää, pohja oli liki puhki kulunut ja lisäksi sivusaumat olivat päkiän kohdalta auki. Mielestäni tuossa oli riittävästi syytä todeta kenkien olevan rikki ja poistokunnossa.

Iloitsen edes yhdestä saavutetusta tavoitteesta.

Ei kommentteja: