maanantai 24. syyskuuta 2018

Syksyn trendikkäimmät popot

Kerrankin olen lukenut muotisivuja tarkalla silmällä ja huomannut sen, että tänä syksynä ne huutavat valkoisia teräväkärkisiä kenkiä. Ihan sama, onko kyseessä saappaat, nilkkurit, korkkarit vai balleriinat,  väri on valkoinen ja kärjet terävät.

Minulla oli jemmoissani nilkkurit, jotka olivat ehkä kenties joskus olleet valkoiset, mutta nykyään hyvin kaukana siitä. Likainen harmaus ei toki näy kuvista niin hyvin kuin todellisuudessa.



Koska tarkoitus oli tehdä tuunaus nollabudjetilla, kyselin naamakirjassa, josko joku voisi lahjoittaa purkin pohjan kalkkimaalia. Sainkin kerjuuseeni vastauksen ja reilun lorauksen antiikkivalkoista kalkkimaalia purkkiini. Sivellin olisi pitänyt hakea kaupasta, jos en olisi varannut tehtävään vanhaa käytöstä poistettua meikkisivellintä.



Noissa ylläolevissa kuvissa eron huomaa. Jälkimmäisessä muut osat kengistä on jo maalattu, koristeremmi ja korot vielä maalaamatta eli ero on melkoinen. Mietin hetken, päällystänkö korot kokonaan uudestaan, mutta päädyin "laiskapaska"- ratkaisuun eli  maalaisin nekin.

Valmiit nilkkurit ovat todellakin valkoiset. Ensimmäinen kurakeli näyttää siten, millainen on maalin kestävyyden laita.


 Nyt voi sitten todeta, että kerrankin olen trendikäs valkoisine nilkkureineni.

Ei kommentteja: