lauantai 30. syyskuuta 2017

Kosmetiikkapoistot 3/4 vuodelta 2017

Vuoden alusta kosmetiikkapurtiloita on tyhjentynyt 58.

Ensimmäiset poistot ovat peruskamaa; Dermosilin dödö minun käytöstäni, Adidas Herra Kirjoituksen. Minihuulipuna lienee Oriflamen, värisävystä ei mitään tietoa. Iso hiuslakkapullo on yksi niistä harvoista tuotteista, jotka joiduin pistämään roskiin niin, ettei pullo ole tyhjä. Pullon suutin tukkeutui niin pahasti, etten saanut sitä millään enää avattua. Tämän jälkeen olen toivottavasti oppinut läksyni, sillä ostin tuotteen aikanaan mallilla Sulo Vilen, siinä oli paljon kiiltoa ja vähän pitoa, mutta kun se oli pa-aljon halvempi kuin samankokoinen purkki, jossa olisi ollut enenmmän pitoa ja vähemmän kiiltoa. Lopputulos oli sitten mikä oli.

Peruskauraa nämä seuraavatkin;  Nature-shampoo, Saga-suihkugeeli, Dermosilin Primohair - shampoo, Oriflamen Milk and Honey suihkugeeli, Dermosilin käsisaippuan täyttöpussi, Nizoralin shampoo ja Milk and Honey vartalovoide, joka toimi jalkavoiteena. Näistä huomaa, että on lomailtu, meikkejä ei ole juuri kulunut, mutta shampoota ja suihkugeeliä senkin edestä.  Jälleen myös kaksi Oriflamen minihuulipunaa, miten niin olen huulipuna-addikti. Toisen onnistuin tiputtamaan lattialle avoimena, joten en halunnut sitä enää käyttää ja toinen on sävyltään paremmin Tuksulle kuin minulle sopiva. Selvästi erottuvin Joe Blascon meikkivoide, se oli minulla aluksi juhlakäytössä, mutta kun avoinnaoloajan äärirajat alkoivat lähestyä, siirsin sen arkikäyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että visiitti Punanaamioon on taas pykälää lähempänä.


Seuraavaksi kaapista poistuivat käsisaippua (täyttöpullo), Lumenen meikinpoistoaine, Rimmelin ihana turkoosi kynsilakka, Dermosilin mini suihkugeeli, Mennenin after shave oli ensin isän, mutta koska hän ei pitänyt siitä, siirtyi se Herra Kirjoitukselle, joka piti ko. tuoksusta vielä vähemmän eli sisältö päätyi roskiin. Luumuinen jalkakylpy on Freemanin, ihan loistava tuote, jota ei tietenkään saa enää. Roger & Gallen after shave vanheni, joten meni puolikäyttöisenä roskiin, partavaahto sen sijaan on tyhjä.

Myös seuraavat kosmetiikkapoistot ovat osin jäänteitä kaapin perältä, kuten esimerkiksi tuo keskellä kuvaa oleva metallirasia, joka sisältää Dermosilin Laventelivoidetta, joka oli onnistunut piiloutumaan kaappiin niin hyvin, että löytyi sieltä pilalle vanhentuneena. Muina, kurantteina ja loppuunkäytettyinä, tuotteina ovat Apobasen minituubi, käytetty meikinpoistoon, Oriflamen rusehtava huulipuna sävyä Golden Beige, Fuzen dödö (Herra Kirjoitus), Evelinen ripsiväri, Cienin partavaahto (Herra kirjoitus) sekä Yves Rocherin meikkipaletti, josta viimeksi käytössä olivat poskipunat ja Oriflamen irtopuuteri. Vaaleanvihertävä rajausväri on viimeinen Hollannin matkalta tuoduista Heman kosmetiikkatuotteista. Tuotteessa oli paljon plussia, kuten väri, siveltimen piirtojälki ja rajauksen pysyvyys. Miinuksia antaisin siitä, että tuotetta jäi paljon purtilon reunoille, kuten kuvastakin näkyy, sitä on melkein koko tuubin matkalta tuossa laidoilla. Tämä varmaan vaikutti riittoisuuteen, sillä aikaisemmat vastaavat kestivät n. 1½ vuotta käytössä, tämä ei edes vuotta.


Kynsilakkakokoelmastani poistui Oriflamen visions sarjan Magenta, joka, kuten kuvasta näkyy, on todella kaunis violetti. Valitettavasti Oriflamelle tyypilliseen tapaan pulloon jää paljon lakkaa, jota ei saa sieltä pois. ApoBase-purtilo ja Aqualan L-näytteet käytettiin meikin poistoon. Pivoinen hajuveden käytin, koska pidän sen kukkaisesta tuoksusta, sen sijaan eksoottisen lämmin ja runsaasti vaniljainen Safali sai aikaan pahoinvointia ja jäi käyttämättä. Keinovanilja ja mausteiset tuoksut ei vaan ole mun juttu. Colgaten Durapaht oli hammastahnaa extrafluorilla, periaatteessa lääke, koska on reseptitavaraa, mutta laskin sen kosmetiikaksi, koska olen hammastahnat tähän aina kirjannut. Vitamin E puhdistusvaahto on tuttu ja laadukas Dermosilin tuote. Lisäksi Oriflamen triplecore huulipunanäyte sai tuoda tummaa sävyä syksyyn, kun kyllästyin helmiäisiin ja pinkkeihin.


Yhteensä 38 kpl + 3 näytettä. Yhteensä 96 tuotetta + 3 näytettä vuoden alusta.


Ei kommentteja: