keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Polkupyörän syysvaatteet

Pakko se on tunnustaa kaksi asiaa, ensiksi on syksy, vaikka miten koettaisin kesää leikkiä ja toisekseen kylähulluus iski jälleen.

Kerjäsin facebookissa itselleni rikkinäisen sateenvarjon, siis täsmällisemmin sellaisen, jossa oli mekanismi rikki, mutta kangas ehjä. Onnekkaasti satuin saamaan sellaisen viininpunaisen, jossa oli ruudullinen reunus - kauniskin siis vielä.

Purin kankaan irti rungosta ja leikkelin vapaalla kädellä kevyesti pyöränsatulan muotoisen ja reilusti sen kokoisen palasen, jonka reunoihin suristin ompelukoneella kuminauhakujan. Lisäksi ompelin sarvien kädensijojen suojaksi tuollaiset tupet, että pysyisivät kätösetkin kuivina. Minä kun en inhoa mitään muuta niin paljon kuin syksyn kylmyyttä ja vesisadetta. Haluan edes käsieni ja puoni säilyvän kuivana töihin mennessäni ja töistä tullessani.

 
Aikaa tähän projektiin meni kymmenen minuuttia ja nollabudjetin juttu, koska lanka löytyi omista varastoista ja kuminauhakin oli kierrätettyä, niin hintaa tälle projektille tuli pyöreät nolla euroa.

Ei kommentteja: