lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kesäkuun saapuneet


Tavaraton toukokuu muuttui kasojen kesäkuuksi.

Sorruin ostamaan kosmetiikkaa, kun kerran tein Dermosiliin tilauksen. Hankintaan päätyivät täyttöpussit perheshampoosta, vitamin E suihkugeelistä ja voidesaippuasta sekä turhuuksien turhuus - kesäsesongin limited edition suihkugeeli. Nämä kesäsuihkugeelit ovat poikkeuksetta aivan uskomattoman hyvän tuoksuisia, aikaisempina vuosina pullot ovat kyllä olleet 500ml vetoisia, tää ei ollut kuin 300 millinen, mutta kyllä sillä monta kertaa pesee. Alle parinkymmenen euron hankinnoilla selvitään varmaankin läpi ensi vuodestakin.

Koska en ostanut toukokuussa Kaloriinan päivänä itselleni mitään, tuhlasin sitten kesäkuun juhlasesongissa itseeni ja ostin kasan lankoja - kas mi yllätys. Mutta kyllä näille käyttöä tulee.

Lisäksi sain naamakirjan kautta ilmaiseksi housuhenkarin ja kahvipussikassin, jollaista olen jo pidemmän aikaa etsinyt käsityökassikseni. Toiseksi sellaiseksi, kun tuntuu, etteivät ne mahdu kaikki siihen ensimmäiseen.


Samasta osoitteesta on peräisin myös Novitan sukkalehti.

Suurin tuhlaus oli kuitenkin uusi varsi-imuri, ihan peräti Dyson. Olemme tahineet akkuongelmaisen Ergo Rapidon kanssa jo kohta vuoden verran ja tulimme lopulta siihen tulokseen, että sellainen nopsa pikaimuri on niin kätevä ja tarpeellinen, että ilman emme selviä. Ekologisinta olisi toki ollut vaihtaa akut Ergoon, mutta kun ne olisivat maksaneet satasen verran ja kun tuohon sataseen lisäsi Herra Kirjoituksen lahjakortin ja hyvän tarjouksen, niin ei paljon tarvinnut laittaa lisää kun sai uuden ja tehokkaan imurin, mistä syystä sitten päädyimme tähän vaihtoehtoon.


Lisäksi tuli shoppailtua pitkään puhuttu frisbeegolf-laukku. Tähän asti kun kiekot ovat kulkeneet mainoslaukussa, joka ei ole varsinaisesti tarkoitettu niiden kantamiseen ja alkaa sitä paitsi hajota. Hintaa tälle tuli tarjouksessa ihan 4€.


On myös muutama tavara, jotka vain pysähtyivät meillä ja jatkoivat samantien eteenpäin, joten niitä en laske saapuneihin enkä poistoihin, kun niiden ei ollut tarkoituskaan jäädä pidemmäksi aikaa tai siis no joo alkuperäinen ajatus oli, että ne jäisivät, mutta syystä tai toisesta asiat menivät näin kuin menivät. Yhtenä esimerkkinä aivan ihanat ilmaiset kengät, jotka sitten kunnollisessa testauksessa osoittautuivat niin kapeiksi, että pistin ne suosiolla eteenpäin.

Ei kommentteja: