torstai 13. heinäkuuta 2017

Buzzaus: Storytel

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan Storyteliä, joka on siis yksi näistä uusista älylaitteilla käytettävistä luku- ja kuuntelupalveluista. Ilmainen testijakso oli kuukauden mittainen, mutta ensi sanoikseni totean, että meillä on menossa jo toinen kuukausi "omaan piikkiin" eli palvelu todellakin on hyvä.

Perustelen hyvää arvosanaani vielä sillä, että olen kahlannut läpi liki kaikki Suomessa tarjolla olevat vastaavat palvelut mukaan lukien myös kirjaston ilmaisen. Jokaisessa on ollut enemmän tai vähemmän sanomista, yksi pätki, toisen valikoima oli äärimmäisen surkea, kolmatta ei saanut ladattua windows-puhelimelle.

Storytelin plussapuolia on siis todella kattava valikoima e-kirjoja ja äänikirjoja, valikoimasta löytyy myös uutuuksia. Lisäksi se toimii myös Windows-puhelimella. Kirjat tai äänikirjat on mahdollista tallentaa omaan kirjahyllyyn käytettäväksi myös offline-tilassa ilman nettiä, mistä enemmän kuin iso plussa. 

Kuukausiveloitus on n. 17€ ja se menee suoraan luottokortilta. Myönnän heti, ettei minusta varmaan tule loppuelämän asiakasta, koska parin, kolmen kuukauden kuluttua olen kuluttanut äänikirjavalikoiman loppuun, sillä minulla pyörii äänikirja kuulokkeissa aina kun mahdollista. Siihen asti nautin kuitenkin Storytelin tarjoamista vaihtoehdoista ja mukavasta vaihtoehdosta äänikirjojen kuuntelemiseen.

#buzzador
#storytelbuzz17

Ei kommentteja: