sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kun ei huvita, mutta haluttaa

Nyt on taas sellainen hetki, että pitäisi tehdä sitä, tätä ja tota, mutta kun ei vaan huvita. Ei huvita pestä ikkunoita, vaikka pitäisi. Ei huvita neuloa sukkaa, vaikka sitäkin pitäisi tehdä. Pari korjausompelua pitäisi tehdä ja muutenkin lista on lähinnä loputon. Kun nyt ei vaan huvita.

Sen sijaan löysin itseni tuijottelemassa lasittunein katsein Lidlin tarjouskatalogia ja siinä olevia rintaliivejä. Ne ovat edullisia, laadukkaita, hinta-laatusuhteeltaan mitä parhaita, ja tarvitsisin uudet käyttöliivit entisten vedellessä viimeisiään. Miksi en sitten rynnännyt heti ostamaan, vaikka mieli kovasti teki. Ihan siksi, että minulla on varastossakin liivejä, jotka sopivat arkikäyttöön, jotenkin vain tässä laiskuus mielentilassa olisi paljon helpompaa hakea uudet kaupasta kuin kaivaa kaappia. Tällä kertaa päätin kuitenkin voittaa laiskuuteni ja ostamisen sijasta hyödyntää jemmoja.

On tiettyjä asioita, jotka on pakko hoitaa huomiseen iltapäivään mennessä. Niistä tein itselleni listan ja muuten annan luvan olla vaan, joskus on pakko saada nauttia olemisen sietämättömästä keveydestä. Se on kesä nyt, nautitaan siitä, niin kauan kuin aurinko vielä paistaa.


Ei kommentteja: