maanantai 6. helmikuuta 2017

Ostomorkkis

Kyllä, ehdottomat kiellot eivät ole minua varten, koska sitten käy juuri näin. Lankesin ostamaan vaatteita - tarkoitus oli ostaa vain takki ja pari paitaa, mutta myyjä halusi päästä vaatteistaan eroon ja tuputti minulle kassillisen vaatteita.

Turha sanoakaan, että tuossa oli osa aivan ihania aarteita, osa sellaisia, joita en tule koskaan käyttämään, vaikka päälle sopisivatkin ja osa liian pieniä tai isoja. Noin puolet oli käyttöön tulevia vaatteita ja toinen puoli sitten sitä, mitä en haluasi eli kaapin täytettä, josta täytyy päästä eroon. Ongelmalliseksi tässä tulee se, että koska jouduin maksamaan kaikista vaatteista, haluan myydä ne edelleen minimoidakseni tappiot. Se taas tarkoittaa sitä, että vaatteita pitää jemmata jossain ja vääntää myynti-ilmoitusta, hoitaa mahdollista postitusta ja sopia noutoja... Loppujen lopuksi tässä varmaan käy niin, että roikotettuani noita vaatteita myynnissä turhauttavan kauan, kannan ne jonnekin hyväntekeväisyyskirppikselle vain päästäkseni niistä eroon ja nielen tappioni.

Onneksi tuosta kasasta löytyivät myös vaatteet loppuviikon koulutukseen isolle kirkolle ja morkkis on sen verran vahva, ettei siellä tule langettua vaateostoksiin.

Nyt vaan sitten sormet ja varpaat pystyyn, että saisin edes osan vaatteista myytyä tai edes laadittua ne myynti-ilmoitukset. Olen taas viime aikoina ollut niin tahmea, etten ole saanut aikaiseksi juuri mitään - ja sekös ärsyttää.

Ei kommentteja: