maanantai 14. toukokuuta 2012

Postia tullut

Vaikka sydämestäni inhoan blogeissa usein esiintyviä ennakkopostauksia, joissa kerrotaan suunnilleen, että mulla on tulossa niin mahtavan, loistavan, ihana uusi yhteistyökamppanja, mutta en voi puhua siitä vielä tämän kuukauden aikana, on minunkin pakko sortua tietynlaiseen teaseriin. Tulossa ei siis ole yhteistyökamppanjaa kenenkään kanssa, mutta kovasti ahkerana on postipoika viime aikoina ollut.

Herra Kirjoitus tuossa naureskelikin, että pidämme asuinalueemme postin hengissä, koska meiltä sekä lähtee paljon postia että meille tulee paljon postia. Viime viikollakin kävin kuittamassa maksikirjeen postista lähes joka päivä, paitsi yhden kiikutti postinkantaja ihan kotiin asti.

Yhtenä päivänä paketissa oli kakkos - ei kun anteeksi kolmostyönantajan, koska opetustyö jatkuu vielä muutaman viikon ajan ja se on virallinen kakkostyöni, lähettämät uuteen projektiin liittyvät paperit. Tuo työ on valitettavasti sellaista, josta en voi paljon kertoilla, mutta kovasti olen siitä pitänyt ja aion mukana olla niin kauan kuin poispotkaisevat.

Muiden päivien anteja aion sitten esitellä tulevien päivien postauksissa. Tällä viikolla lomailen, mitä nyt tänään illalla opetan eli aikaa blogillekin toivottavasti löytyy vähän enemmän kuin parin viime viikon aikana. Ne viikot kun ovat kuluneet ylitöiden ja suursiivouksen merkeissä, mutta uskomattomasti se vaan piristää, kun koti on kunnossa, ikkunat pesty, verhot vaihdettu ja tekstiileillä taiottu talvivärit piiloon. Tälläkään kertaa en ostanut mitään uutta kotiin, vaan kaivelin vanhoja varastoja ja silti löytyi uutta melkein joka huoneeseen.

Paljon on kertynyt esiteltävää ja kerrottavaa, toivottavasti ehdin purkaa edes osan tänne ennen kuin työt taas kutsuvat.

Ei kommentteja: