tiistai 29. toukokuuta 2012

Lankamaailmassa

Minä en vain voi käydä Tampereella käymättä Lankamaailmassa. Kävin siellä tälläkin kertaa ja mukaan tarttui "pari" kerää lankaa.

Viime kesänä ostin beigeä Fön-nimistä bambulankaa, mutta en uskaltanut ryhtyä tekemään siitä mitään, koska lankaa oli kuitenkin sen verran vähän. Nyt kävi niin hyvä tuuri, että samaa värierää oli myynnissä vielä kymmenen kerää - ne olivat vieläpä tarjouksessa, joten ostin ne kaikki.

Tarjouksessa oli myös korallinvärinen pörrölanka, jota ostin kuusi kerää. Nyt harmitti, etten ostanut toista mokomaa lisää. Vähäinen kerä märää johtuu siitä, että ostaessani minulla ei ollut mitään tarkkaa suunnitelmaa tuolle langalle, se vaan oli niin herkullisen värinen, että sitä oli pakko ostaa edes vähän.

 Puuvilla ja bambupuuvillalankoja ostin montaa väriä ja eri merkkejä tulevia projekteja varten. Osaa olen jo käyttänytkin, mutta silti tuli tunne, että taisin sittenkin hiukan liioitella noiden lankojen määrässä eli ostaa muutaman kerän liikaa tai sitten koko suku ja tuttavapiiri saa bambupuuvillaisia joululahjoja. Esittelen valmistuvat työt sitten aikanaan.


Ei kommentteja: