maanantai 21. toukokuuta 2012

Hopotus: Vaasan näkkärit ja korput

Tämä kevät on ollut kovasti vilkas Hopotusten suhteen, lisäinfoa Hopottajista täältä. Pääsin mukaan myös Vaasan näkkäri ja hapankorppu-kamppanjaan.


Testattavakseni sain Vaasan hapankorppu-lajilteman, jossa toinen pää on 100% ruiskorppua ja toinen pää siis paketti uusinta uutta valkosipuli hapankorppua, jota muuten on tarjolla vain tässä lajitelma pakkauksessa.  Herkullinen lajitelma sopii naposteluun, illanistujaisiin juustojen ja viinin kera, cocktailpaloiksi.

Toisena testattavana oli vanhan tutun uutuus versio eli Koulunäkki Luomu. Koulunäkki on Suomen suosituin näkkileipä ja nyt se on sitten saatavilla luomu raaka-aineista leivottuna.

Kaikkien tuotteiden pääraaka-aine on täysjyväruis ja ne sisältävät runsaasti kuitua. Tuotteet ovat myös lisäaineettomia ja laktoosittomia. VAASAN näkkileivät ja hapankorput sopivat myös ruoanlaittoon. Tutusta lasagnesta tulee kuitupitoinen, kun käytät lasagnelevyjen sijaan runsaskuituista näkkileipää. Ja vieraat ihastuvat taatusti klassiseen juustokakkuun, jonka pohja on modernisti rukiinen…

Meillä Herra Kirjoitus ei suostunut valkosipuli kammossaan koskemaan tuohon valkosipuli hapankorppuun, mutta minä ja niitä maistelleet vieraat pidimme niistä kovasti. Koulunäkit hän listasi enemmän kuin herkullisiksi ja yritti omia koko paketin itselleen.

Kovasti olen iloinen, että pääsin mukaan tähän kamppikseen ja ilolla suosittelen näitä tuotteita muillekin - meille näitä ostetaan jatkossakin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostavatpa mielenkiintoisilta- täytynee testata.

Anonyymi kirjoitti...

Valkosopulia + hapankorppu ? kaikkeen sitä valkosipulia laitetaan... en ole edes hapankorpun suursyöjä ja inhoan valkosipulia yleensäkin. Tämä paketti ei todellakaan mene ostoslistalleni.

MasterBlaster kirjoitti...

Koulunäkki on hyvää, siitä pidän. Luomua voisi kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mä testasin ja hyvää oli! Terv, Kaarina