tiistai 10. tammikuuta 2012

Paha päivä

Tänään on sellainen päivä, että tekisi mieli vain kaivautua peiton alle ja alkaa itkeä. Töissä oli aivan hirvittävä päivä, oli niin kiire, etten ehtinyt kunnolla edes vessassa käydä saati sitten syödä. Sitten puhkiajettuna sai vielä kuunnella kettuilua, jonka seurauksena olisi tehnyt mieli ensin lyödä puhujaa laukulla päähän ja sitten alkaa parkua.

Ei piristänyt edes törmätä kävelevään kurkkuun kaupungilla. Kyllä vain suomalaisten mukavuuspukeutuminen on saavuttanut uuden asteen, enää ei liikuta joka paikassa tuulipuvussa, nuori sukupolvi ohittaa tuulipuvut ja siirtää kotivaatteet suoraan salonkikelpoisiksi. Tämä neitonen oli nimittäin pukeutunut vaaleanvihreään onepiece-haalariin kaupungilla liikkuessaan. Vaate olisi saattanut mennä kauniisti asustettuna, mutta kun pipo oli violetti-turkoosi, tumput vaaleanpunaiset, sukat, jotka tulivat esiin vaaleanruskeiden kenkien varsista olivat keltaiset. Eli varmasti tuli kiinnitetyksi huomiota, eikä välttämättä positiivisessa mielessä.

Vähän plussaa päivään toivat Elloksen ja käsityökorin paketit. Enkä taaskaan ole rikkonut lupauksiani, sillä nämä hankinnat on tehty viime vuonna, ne tulivat vasta nyt. Kunhan saan päätettyä, mitä pidän noista Ellokselta tilaamistani tavaroista, esittelen ne täällä.

Ainoa tämän vuoden puolella tekemäni hankinta on meikinpoistoaine, jota oli pakko hankkia edellisen pullon tyhjennyttyä. Tällä kertaa testauksessa Maybellinen Cils demasq , joka oli Sokoksella tarjouksessa 5€ pullo.

Ei kommentteja: