sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Minulta minulle

Perinteisesti olen itsekkäästi hankkinut itselleni lahjan syntymäpäiväksi, niin myös tänäkin vuonna ja vähän ennakkoon tällä kertaa.

Keksin näet, että tarvitsen noita konjakin värisiä nilkkureita varten saman sävyisen laukun, koska minulla ei sellaista ole. Tällä kertaa helpotuksen tuohon puutteeseen toi paikallisen Prisman ale-laari, jossa oli viimeiset kappaleet syksyn ja talven laukkumallistosta. Siellä kaikkein alimmaisena oli piilossa tämä kaunotar, jonka tarjouslapussa oli uskomaton 10€ hintalappu. Alennusprosenttikin oli huikea, joten pakkohan se oli.
Varsinkin kun laukussa oli kaksi hihnaa, tuo kuvassa näkyvä kaksiosainen musta ja ketjullinen sekä laukun värinen perushihna. Laukku on suhteellisen massiivisen kokoinen eli palvelee kyllä tapaani kuljettaa puolet omaisuudestani mukanani.

Saman kaupan ale-laarista löytyi myös toinen synttärilahjani. Käsityökirja hintaan 4.95€
Päivän epämielyttävät yllätykset liittyivät sitten tekemääni harmaaseen puseroon. Se on saanut mittaa jo reilut kolmekymmentä senttiä ja pääsi ensimmäiseen sovitukseen. Oli erittäin ikävä yllätys todeta, että pusero on reilusti liian iso- aivan liian iso. Pitkällisen taistelun kävin itseni kanssa, mutta päätin olla purkamatta neuletta ja pingoittaa sen sitten pituussuuntaan niin, että se vähän kapenisi. Ja kaventaa toiseen osaan reilusti silmukoita jatkaessani.

Ei kommentteja: