perjantai 23. joulukuuta 2011

värillä on väliä

Koskahan sitä oppisi? Minä en varmaan viisastu tässä asiassa koskaan. Ostan aivan liian paljon kaikkea värin perusteella, kun väri on kaunis, onnistun heittämään nurkaan yleiset fiksut ja taloudelliset periaatteeni eli harkitse kahdesti, tarvitseko sitä, onko olemassa järkevämpää vaihtoehtoa, onko sinulla jo sellainen.

Viimeisin älynväläykseni oli niinkin arkinen kuin wc:n raikastin. Koska kylpyhuoneemme on muuttunut turkoosiksi, halusin myös turkoosin wc-raikastimen kun sellainen sopivasti sattui kaupassa kohdalle. Mitä siitä, että hintaa oli kolme kertaa sen verran kuin tavallisella. Väri oli juuri se oikea turkoosi, joka sopi täydellisesti toiletin muihin sävyihin, joten pakkohan se oli saada.

Vaan miten kävi. Se pahuksen raikastin kesti viikon ja valutti suurimman osan nesteestään pois ihan omia aikojaan. Hiukan kiukutti - ja tuli selväksi, että toista kertaa en enää lankea oli väri miten ihana tahansa. Tarjouksesta (todella halvalla) ostin vastaavan eri värisen ihan vain kokeillakseni, miten kauan se kestää. Tälläisesta tuotteesta siis on kyse, kerron kun olen saanut testattua, miten kauan tuo punainen kestää.

Ei kommentteja: