maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuun hävitys

Jälleen kerran on tyhjennystä tapahtunut - valitettavasti kaikkialla muualla paitsi vaa'alla.

Taisin jossain vaiheessa valitella, että muuta kosmetiikkaa poistuu, mutta meikkejä ei. Nyt on sitten ollut meikkipussin vuoro tyhjentyä ainakin vähän. Loppuun kuluivat:
1) Oriflamen meikkivoidepuuteri 8ssi puuterin loppu), joka kyllä kuivatti ihoa paljon, mutta toimi Kaunasin matkalla muutoin ok
2) Aurinkopuuteri, sillä brasilialainen rusketus oli sen verran tumma, että mikään tavallinen puuteri ei ollut riittävän tumma vaan oli pakko vedellä aurinkopuuteria nassuun mattapinnan saavuttamiseksi
3) Huulikiilto; Yves Rocherin kullankimalteinen huulikiilto oli ihan huippu, mutta mikään ei kestä ikuisesti
4) Hairstoresta ostettu www infinité sarjan syväpuhdistava shampoo, tuoksultaan vanilja ja teholtaan loistava
5) Yves Rocherin hamamelis suihkugeeli, joka ei tule saamaan seuraajaa. Minusta noiden Y.R.:n suihkugeelien laatu on laskenut kuin lehmän häntä ja hinta noussut samassa tasossa ylöspäin. Täytyy koettaa etsiä jotain hinta-laatu-suhteeltaan parempaa, kunhan nuo vanhat hankinnat on käytetty loppuun.

Suihkugeeliä meidän huushollissa kuluu todella paljon, melkein pullo viikossa. Tällä kertaa tyhjentyi Yves Rocherin mantelisuihkugeeli. Shampoo on toinen kestokulutuskohde, tosin näitä taitaa jatkossa tulla harvemmin, sillä vanhat pullon pohjat taitavat olla melkein kaikki loppuun käytetty. Nyt tyhjeni Linna shampoo pullo. Flunssakauden jälkimainingeissa tyhjeni myös käsihuuhdepullo, jota käytämme sekä käsiin että jalkoihin. Hammastahnatuubi on kuvasa mukana muistuttamassa, että uusi pitäisi ostaa. Meillä on aina varastossa yksi tuubi ja toinen käytössä, kun käyttötuubi tyhjenee täytyy varastoon ostaa uusi.

Lisäksi täytyy mainita kuvaamattomat tuotteet
1) dödö-pullo mallia Dermosil

Helmikuun tyhjentyneet purnukat siis yhteensä 10 kpl. Vuoden alusta tyhjiä purkkeja 26 kpl, eikä loppua näy, sillä vähän sisältäviä purkkeja on vielä jäljellä eli maaliskuullakin kuullaan tästä aiheesta.

Ei kommentteja: