perjantai 25. helmikuuta 2011

Askel kohti kevättä

Näin telkkarin sääennusteesta, että viikonlopuksi olisi luvassa vihdoin ja viimein hiukan lämpöisempää keliä, miinusasteista toki edelleen, mutta kuitenkin melkein parikymmentä astetta lämpöisempää kuin tässä viikolla.

Niinpä sitten keskiviikkoiltana iski paniikki, mitä jos nyt onkin talven viimeiset pakkaset, vaikka ennusteet kuinka kertovat talven jatkuvan maaliskuulle asti. Niinpä sitten päätin suorittaa yhden lähestyvästä keväästä kertovan kotityön tulloin keskiviikkona - sulatin pakastimet. Siinähän se ilta sitten mukavasti meni.

Pari ihan kivaa löytöäkin tuli tehtyä. Parikymmentä pientä pussia punaherkoita eli vielä riittää herkkua nautittavaksi. Lisäksi löysin saman verran mansikkarasioita, joiden olemassaolosta minulla ei ollut mitään tietoa, mutta parempi aina näin päin, että löytyy enemmän tavaraa kuin luulee.

Viikonloppuna on sitten vuorossa vielä toinen kevääseen valmistava työ eli autojen imurointi. Jotenkin niihin on taas syksyn ja talvenaikana kertynyt kaikenlaista röhnää. Ne piti itse asiassa siivota jo syksyllä, mutta pääsivät pakkaset yllättämään eikä kukaan tee tuota hommaa parinkymmenen asteen pakkasessa. Pitäkää siis peukkuja, että viikonloppuna on sen verran hyvät kelit, jotta saadaan autot siistiksi.

Ei kommentteja: