tiistai 17. elokuuta 2010

Maalia naamaan

Ennen viime viikkoista aamuvuoroani ehdin olla päivätöistä poissa melkein kuukauden, ja sinä aikana kiersin kaikki meikit ja tökötit tehokkaan kaukaa. Pari yövuoroa tein ennen tuota aamua ja silloin riitti, kun vain "vähän jotain sinne päin" suttasi.

Se on hassua, miten ajatukset muuttuvat. Ensin tuntui tosi oudolta olla ilman jokapäiväistä meikkiä ja nyt kun siiten oli tottunut, tuntui oudolta meikata. En kuitenkaan aio siirtyä esiintymään au naturel, vaan aion taas siirtyä joka-aamuiseen meikkausrutiiniin. Tuolloin aamuvuoroon mennessäni jouduin tosiaan pohtimaan, että minkäslaisella meikillä sitä oikein töihin lähdetään ja päädyin siihen, että elokuu on vielä kesäkuukausi eli mennään kimaltavilla vihreillä rajauksilla ja nude huulilla.

Vaihdetaan sitten syksymmällä takaisin luonnonvalkoisella ja metsänvihreällä tehtyyn smoky eyes- meikkiin kera ruskehtavien huulten ja sävyyn sopivan poskipunan. Talveksi kaivetaan esille mustaa ja valkoista ja leikitään kovemmilla väreillä...

Matkalle - kuten huomaatte, tärkeimmät ensin, kaikkein ensin mietitään meikit, sitten vaatteet, sitten vasta sellaiset vähemmän tärkeät asiat kuten passit, lentoliput jne. - olen päättänyt lähteä kesämeikissä eli kimmeltävää vihreää ja mahdollisimman vähän muuta.

Ei kommentteja: