sunnuntai 15. elokuuta 2010

lisää tyhjiä pulloja

Huomaa, että helteet lisäävät suihkugeelin kulutusta, vai mitä voi päätellä siitä, että kylppärin siivouksen yhteydessä kannoin roskikseen kokonaiset kolme tyhjentynyttä suihkugeelipulloa - eivätkä ne kaikki olleet edes mitään pieniä pulloja. Familyfresh oli Herra Kirjoituksen suuri suosikki, joten sitä hankitiin toinenkin litran vetoinen pullo ja nyt on sekin sitten tyhjä.
Dermosilin saunasaippua soveltuu kyllä käytettäväksi suihkussakin. Viilentää ihanasti ja tuoksuu koivulta - tämä pullo vain vaatimattomat 500ml.Dermosilin kuorinva suihkugeeli on tyhjistä pulloista vaatimattomin, vain 250ml, mutta varmasti tyhjimmäksi huuhdottu. Mä rakastan tätä suihkugeeliä ja huuhtelin putelin pohjalta viimeisetkin kuorivat kiteet käyttöön.
Jalkarasvaa- ja tällä kertaa ihan oikeaa sellaista - on sitäkin kulunut kokonainen jättituubillinen. Tämä Oriflamen jalkarasva on ollut meillä koko perheen käytössä, ja on sopinut sekä vauvalle että vaarille. Imeytyy hyvin, ei tahmaa ja on riittoisa- varsinkin jos tuubin vielä leikkaa palasiksi ja kaapii sieltäkin loput rasvat käyttöön.
Kylppärin siivous tarjosi yllätyksen myös alla olevan Yves Rocherin viilentävän jalakgeelin muodossa. En edes muistanut, että tuollainenkin potkilon loppu löytyy varastoistani. No, eipä löydy enää, sillä tuli sekin tyhjäksi käytettyä. Kipeä jalkapoloiseni piti tästä kovasti, joten sääli, ettei tuubissa ollut enempää tavaraa. Ensimmäistä kertaa kävi niin, että kamera tuhosi kuvat ja pullo on jo kiikutettu roskikseen, joten tästä lilasta tuubista ei sitten jäänyt kuvallisia todisteilta.

Loppuun kului myös ensimmäinen ihka oikea naamarasvani, sillä kuten tiedätte, olen äärimmäisen laiska rasvaamaan kasvojani (ja muuta kroppaa myös, mutta erityisesti kasvojani). Tämän ostin varmaan pari vuotta sitten kosmetologiystäväni painostuksesta ja kyllä se kieltämättä on auttanut kasvojen ihoa pysymään paremmassa tasapainossa. Ostin siis tälle myös korvaavan tuotteen sen loputtua, mutta esittelen sen tarkemmin, jahka olen ehtinyt hankkia käyttökokemuksia ko. rasvasta. Tämä loppuun kulunut yksilä oli siis Yves Rocherin Bio specific sarjan kosteuttava päivävoide, josta en voi kuin antaa kiitokset - se oli todella nimensä mukaisesti kosteuttava, eikä tunkenut naamasta viiden minuutin kulutta takaisin, niin kuin useimmat kokeilemani rasvat ovat tehneet. Ja jos joku ihmettelee rasvan pitkää käyttöikää, voin kertoa, että purkissa oli huimat 18m säilyvyysaikaa ja minä säilytin sitä koko ajan jääkappissa.

Ei kommentteja: