torstai 12. maaliskuuta 2009

Pee-aa-es-koo-aa päivä

Mikä hirveä päivä, nyt on ihan pakko vuodattaa kaikki tänne, jotta edes vähän helpottaisi.

Ensiksikin myöhästyin töistä. No sattuuhan sitä, mutta muille - ei minulle. Tämä oli ihan oikeasti suunnilleen ensimmäinen kerta seitsemän vuoden työurani aikana, kun unohdin tarkistaa, mihin aikaan minun pitää olla töissä ja niinhän siinä sitten kävi, että aamulla viisi minuuttia ennen työajan alkamista tajusin olevani vielä kotona.

Aamun lehti jäi lukematta eli olin ihan pihalla kahvipöytäkeskusteluissa ja kun minulla yleensä on mielipide asiaan kuin asiaan, sillä luen uutiset huolella, olin ihan pihalla, kun en tiennyt, mistä muut puhuivat ja mikä kamalinta, jouduin olemaan hiljaa ;-)

Työpisteesspni oli tällä kertaa niin kylmää ja vetoista, että sain päänsäryn eli paljon, paljon lisäviihdettä päivään.

Edellä johtuvista syistä työ ei oikein maistunut, varsinkin kun sitä vielä häirittiin puhelimella tuon tuosta. Kun vielä ottaa huomioon sen, että päivän aiheena oli erään varsin vaativan asian opettelu niin, että sen voi sitten opettaa muille, niin tietää, että päivä meni persiilleen. Joudun siis uhraamaan huomisen vapaapäiväni ja opettemaan kyseiset asiat kotimme hiljaisuudessa.

Töistä päästyäni poikkesin kauppaan hakemaan lankoja, sillä vielä toissa päivänä siellä oli ihanaa mustaa tarjouslankaa kymmeniä keriä. Kun sitten olin päättänyt sukankutomishimoni riivaamana kutoa itselleni mustat pitsisukat, ei kyseistä lankaa tietenkään enää ollut. Lohdutukseksi oli sitten PAKKO ostaa tarjousirtokarkkeja, jotka hotkin matkalla kotiin, minkä jälkeen oli entistä paskempi olo.

Kuin pisteeksi ii:n päälle pudotin tuon lempparimeikkipalettini lattialle ja siinä ollut ykkösposkipunani särkyi tuuskan nuuskaksi! Ai kun kivaa! Jos tästä nyt jotain positiivista täytyy hakemalla hakea, niin onneksi punasta oli jo puolet käytetty ja muu paletti säilyi ehjänä. Lisäplussana mainittakoon että ylempi luomiväripaletti suojasi punaa myös leviämästä pitkin huushollia. Tässä siis kuvat päivän kruunusta, ensin poskipuna rikkinäisenä ja sitten paletti siivottuna. Lisäksi olin iloisesti yllättynyt siitä, ettei mikään muu paletista rikkunut (paitsi palettipohja), sillä viimeksi kun tiputin vastaavasti Anytimen upouuden luomiväripaletin se meni aivan rikki.
Lempparivärini vihreä, valkoinen ja harmaa siis säästyivät kadotukselta. Tässä siis paletti siivottuna.

Ei kommentteja: