torstai 1. tammikuuta 2009

uusi vuosi - uudet kynnet

Joulukynnet olivat ja menivät niin, ettei niitä ehditty valokuvaamaan. Siivous nimittäin liotti tarrat irti kynsistä, sillä en edelleenkään ole oppinut siivoamaan hanskat kädessä.

Näin uuden vuoden kunniaksi värkkäsin sitten uudet kynnet, sillä oli ihan pakko päästä kokeilemaan uuden vuoden aattona Hong Kongista saapuneita uutuuksia. Pohja on samaa Yves Rocherin korallin väristä lakkaa kuin edellisessä esittelyssäkin, ja jotenkin minulla on tunne, ettei se pullo enää kovin kauaa palvele, sen verran oli tiristämistä värin saaminen sekä sormiin että varpaisiin.

Varpaissa peukuissa pinkeistä neliöistä rakennettu timanttirivi ja 2. varpaissa pitäisi olla fuksianpunaisia tähtiä kaksin kappalein. Minusta vaan tuntuu, että ne katosivat serkkuperheen koirien suuhun, kun molemmat niin innokkaasti tahkosivat varpaitani - se ei sitten ole minun syyni, jos ne kuolevat suolisolmuun!Kerrassaan loistokas otos, josta ei saa juuri mitään muuta selvää, kuin että lakka on jo alle kaksi tuntia lakkauksesta kulunut. Siihen on monta syytä: vanha huonosti kuivuva lakka, joka kaipaisi pitkää kuivatusta (tein tänään kynnet kiireessä), sukat, jotka "imaisivat" osansa ja viimeisenä ne ahnaat koirankielet...

Käsissäkin sama pohjaväri ja koristeet vain peukaloissa.


Nämä oli nyt sitä uusinta uutta sieltä HK:sta, 2 mm halkaisijaltaan olevia kynsihelmiä - ei siis timantteja, vaan todellakin helmiäispintaisia "akryylikristalleja". Yhdessä kiekossa oli 12 herkullista väriä, joista tässä esittelyssä 4. Vasemmassa peukussa keskellä oliivinvihreä helmi ja sen ympärillä persikanväriset, jotka kuva haalistaa lähes valkoisiksi, vakkeivät ne luonnossakaan tummia ole. Oikealla keskellä valkoinen helmi ja sen ympärillä 5 jäänsinistä. Muita huippuvärejä paketissa olivat esm. kermanvärinen, vaaleanpunertava, musta ja tumma violetti.

Mitäs pidätte, toimivatko kukkaset kynsissä?

3 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Nämä pitäisi ehdottomasti päästä näkemään livenä, sillä kokemuksesta tiedän, ettei kuva kerro ihanaisista koruista yhtään mitään. :)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Yritetään järjestää live-näytös. Itse olen jostain syystä tykästynyt tuohon sini-valkoiseen enemmän. "Helmiprinsessana" olen tietenkin ihan myyty näistä, onneksi en vielä silloin 2006 kesällä ymmärtänyt, että tällaisiakin on saatavilla. Tiedä, mitä koristeita olisin niistä alkanut vaatimaan... ;-)

Ievuskainen kirjoitti...

Ainahan sitä voi uusia valat - vaikka kerran vuodessa! Ja koristeet sitten sitä myöten... ;D