lauantai 21. lokakuuta 2023

Halloween kranssi

Jossain kohtaa päässäni on vinksahtanut jotain, koska sain päähäni haluta Halloween- teemaisen ovikranssin. Tuhlasin kolme euroa ostamalla kurpitsa-kuvoiset patterikäyttöiset kausivalot. Arvoin pitkään isompien ja pienempien valojen välillä, valitsin pienemmät. Nyt kyllä kaduttaa, olisi sittenkin pitänyt ostaa ne isommat. Mutta ehkä sitten ensi vuonna, ellen sitten siinä vaiheessa toteuta toista ideaani: mustia lepakoita oranssilla taustalla.

 
Kranssin runko on mustalla jesarilla teipattua sanomalehteä, joka on päälystetty kahdella mustalla roskapussilla. Siihen sitten teippasin kiinni nuo ostamani kausivalot. Kokeilin ensin, toimisiko kranssi ilman roskapusseja, mutta ei näyttänyt hyvältä.
 
Niinpä sitten lisäsin tosiaan kaksi roskapussia tuon kehän päälle ja yritin saada valot levittymään tasaisesti röpelöisen kranssin päälle

Koska valokuva paljastaa armottomasti kaikki virheet, korjasin kranssia tasaisemmaksi kuvan ottamisen jälkeen. Sen verran laiska olin, että en sitten enää jaksanut ottaa uusia kuvia. 
 
 
Roikkukoon tuossa nyt sitten sen pari viikkoa, mitä Halloween sesonkia on. Toivottavsdti ei häiritse naapureita kovasti. Kranssin hinta on periaatteessa 3€ valoista ja toinen saman verran pattereista, muut materiaalit löytyivät kotoa valmiina.

Ei kommentteja: