perjantai 30. kesäkuuta 2023

Kosmetiikan poistot 2/23

Vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana poistui yhteensä 20 purtiloa ja 46 näytettä. Ei tämä mun/meidän kosmetiikan käyttö mihinkään muutu, samaa tuttua tavaraa on kaapeista poistunut edelleen. 
 
Ekassa kuvassa Herra Kirjoituksen dödö, vuohenmaitovartalovoide, Oriflamen vanha silkkinen käsivoide ja kaksi minihuulipunaa.


Vähenevät ne meikit näinkin. Onnistuin tiputtamaan kaapista melkein täyden lasisen meikkivoidepullon kylppärin lattialle. Hirvittävä sotku ja yksi kosmetiikkatuote vähemmän.



Seuraavassakin peruskäyttökosmetiikkaa, suihkugeeliä (Dermosilin mini-mandarin ja relaxing), hammastahnaa (Elmexin ja Pepsodentin), Dermosilin meikinpoistoaine (tämä oli ihan loistava tuote, meni ehdottomasti "ostetaan lisää, kun kaikki vanhat käytetty"-listalle), Macha-kasvovesi, huulirasva ja Herra Kirjoituksen dödö, joka oli tällä kertaa Rexonaa, pieni muutos ainaiseen Dermosiliin. 


Jälleen yksi näitä "ihan kaikkea ei kannata jemmata" - tuotteita eli kaappiin kuivunut ripsiväri. Ihan avaamaton pakkaus ja silti rapisi murusina silmiin laitettaessa. Herra Kirjoituksen partavaahto oli siitä ikävä tapaus, että vaahtoa olisi riittänyt, mutta ponneaine loppui. Dödö oli viimeinen Roskalavalta saamistani turkkilaisista dödöistä, joita ei tule ikävä. Minihuulipunat olivat vanhaa Oriflamea. Näyteissä kolmea erilaista Dermosilin kasvopesua.
 

Edelleenkin sitä samaa ja tavallista on kaapeista tyhjentynyt: Minihuulipuna, käsirasvaa, Doven dödöä, hiusnaamio (joka ei kyllä ole tyhjä, mutta ei vaan tule käytettyä), suihkugeeliä, huultenrajauskynä (sitä ikivanhaa täyttömallistoa, johon taitaa olla vielä pari oudon väristä täytettä jäljellä) ja ehdoton lemppariripsivärini Essencen Bye-Bye Pandaeyes, jota ei Suomesta saa enää mistään. Näytteissä kolme erilaista vartalovoidetta, jotka levittelin jalkoihin ja kaksi hopeahoitoainenäytettä, joita en myöskään käytä. Muutenkin pitäisi oikeasti käydä noi hoitoaineet kaapeista läpi ja pistää poistoon.

 
Yhteensä 29 purtiloa, 8 näytettä. Vuoden alusta 49 purtiloa ja 57 näytettä.  

Ei kommentteja: