tiistai 6. kesäkuuta 2023

Banaani koossa 47

Sukkamaailmassa on omat muotitrendinsä kuten kaikkialla muuallakin, tämän kevään muotisukkatrendi on ollut banaanisukat. Yleensä lähden näihin villityksiin mukaan monta vuotta myöhässä, mutta tällä kertaa halusin kokeilla näitä heti.

Päätin antaa sukat lahjaksi työkaverille, joten sukkien kooksi tuli 47. Banaanisukkia on tehty monella eri värityksellä, mutta halusin omistani mahdollisimman paljon oikean banaanin näköiset. Niinpä näissä on 60 silmukkaa. Alkuun 2o 2n joustinta nallen-vahvuisella tummalla ruskealla 5 krs, sitten vihertävää 2o 2n - joustinta 18 krs edelleen nallenvahvuisella langalla. Tämän jälkeen keltaisella 7 veljestä-langalla etuosan 30 silmukalla 5 kerroksen "makkaroita" ja takaosaan 2o 2n -joustinta. Kärkeen  leveä nauha kavennus, ensin yksi kerros kavennusten väliin kunnes puikolla on 10 silmukkaa. Sen jälkeen kavennukset jokaisella kerroksella. Langan vaihto mustaan, kun puikolla on 6 silmukkaa.




Kun sopivasti sattui kohdalle terttu banaaneja, oli pakko ottaa vielä kuva niiden kera. Kieltämättä sukissa on jotain samaa kuin niissä. 
 
Painoa sukilla  133g, lankaa käytetty vuoden alusta  2008g

Ei kommentteja: