torstai 25. toukokuuta 2023

Kevätostoksia

Tämä tuntuu olevan joka keväinen ilmiö. Siis se, että keväällä haluaa aina jotain uutta ja haluaa ostaa sitä, tätä ja tuota. Myönnetään, että olen täydentänyt toukokuun katastrofia hankkimalla meille kasapäin lisää tavaraa. Hyvin vähän olen loppujen lopuksi ostanut, ja nekin ostokset maksoin lahjakortilla, mutta silti tavaraa on kertynyt lisää. 

Tokmannilta kävin ostamassa itselleni shortsit, koska kaikki pyöräilyshortsini tuntuvat hajoavan vanhuuttaan. Samaan kasaan nappasin 4 ripsiväriä, koska alkoi näyttää siltä, että kaikki ripsivärini ovat kuivuneet kaapissa käyttöä odottaessa ja suosikkiani Bye Bye Pandaeyesia ei enää saa - valitsin siis erilaisia saman merkin halpoja ripsareita ja lisäksi 2 kerää 7 veljestä - lankaa. Näistä viimeksi mainituista on tarkoitus kutoa lahjoja, joten niitä en voinut tehdä jämistä (tekosyy). Kaikki nämä siis maksoin lahjakortilla.
 
 
Paikallisen materiaalipankin ilmaispäivästä kävin haalimassa kasan valmiiksi virkattuja tilkkuja, joista muokkaan tiskirättejä. Osa käy tuohon tarkoitukseen sellaisinaan, osa täytyy purkaa ja purkulangalla täydentää toisia, jotta niistä tulee järkevän  kokoisia. Lisäksi nappasin kasan t-paidan häntiä, olivat peräisin käyttämättömistä t-paidoista, joten soveltuvat hyvin shortsien ja alushousujen tekoon, värinä tyylikästä mustaa ja kirkkaan keltaista.


Lisäksi sain lahjoituksena laatikollisen ja säkillisen lankoja, mikä tekee noiden keltaisten kerien ostamisesta entistäkin vähemmän perusteltua. 





Ja jotta ei vaan loppuisi kesken, sain Ievuskaiselta lahjaksi vielä yhden ripsivärin. Sen lisäksi paketissa oli aivan ihanat vihreät korvakorut ja avainnauha, jonka Ievuskainen oli itse virkannut.

Ei kommentteja: