perjantai 30. syyskuuta 2022

Kosmetiikan tyhjentyneet 3/22


 Kolmannen vuosineljänneksen tyhjentyneen kosmetiikan lista on seuraavanlainen. 
 
Näytteissä Dermosilin Man-sarjan suihkugeeliä, vartaloöljyä, Yrian meikkivoidetta, Yves Rocherin Rose absolut ja Iris Noir- tuoksunäytteet, Dermosilin porkkanavartalovoidetta ja body night care- voidetta. Voiteet käytössä jalkarasvoina. Isommissa purkeissa on Nivean micellar wash puhdistusgeeliä, joka toimi paitsi kasvojen puhdistuksessa myös meikinpoistossa, aivan loistava supertuote. Jos varastoissani ei olisi kasvopesuja ja meikinpoistoainetta, ostaisin tätä ehdottomasti lisää. Luontevan ruusuntuoksuinen vartalovoide oli sekin Naamakirjasta saatu ja aivan loistava tuote, mikä ihana tuoksu ja upea imeytyvyys. Lisäksi parranajogeeliä purkki.
 

Seuraavassa setissä on kaksi minihajuvesipulloa, vasemman puoleinen  8e Jour on niin mausteinen, että en pysty sitä käyttämään ja tousen Orchideen käytin loppuun. Minihuulipuna on vanhaa Oriflamea, meikkivoide Lumenen. Näytteitä on kokonainen kasa. Niitä alkoi tyhjentyä, kun nostin näytepussin yöpöydälle sitä varten, että rasvaan niillä jalkani. Näytteitä on kaikkiaan 10, joista 9 erilaisia rasvoja ja yksi kasvopesu.
 
 

Pitkästä aikaa värjäsin myös hiukseni, koska oli isot juhlat tulossa. Poistoon meni myös kolme isoa huulipunaa, jotka olivat liisteröityneet käyttökelvottomiksi ja yksi minipuna, jonka käytin loppuun. Nämä menevät ruusujen värjäämiseen. Mustakorkkinen purkki on Dermosilin kulmaväri, jonka käytin aivan loppuun. Yritin etsiä blogista tietoa, milloin olen tämän käyttöön ottanut, mutta ainakaan vielä se ei osunut silmiini. Sen kuitenkin tiedän, että ainakin 2 tai 2½ vuotta tuota on käytetty. Hammastahnaa tyhjeni myös tuubi. Näytteitä yhteensä kolme; yksi suihkugeeli ja pari vartalovoidetta.

 
Seuraavaksi tyhjenivät Yves Rocherin vanha vaalea huulipuna, hammastahana, keittiösaippua, kaksi Dermosilin dödöä ja rakastamani vihreä hileinen aikanaan Seppälästä ostettu rajauskynä. Niin kauan kuin kynää suinkin riitti käytin sitä, mutta jossain kohtaa on pakko lopettaa, kun jäljellä on vain luomea raapivaa puuta.
 
 Yhteensä   20 purtiloa ja 22 näytettä. Vuoden alusta 63 purtiloa ja 83 näytettä.

Ei kommentteja: